Merhaba.Zayıf biri olduğum icin ve yapısı duz olduğu icin popomun gorunumunden cok memnun değilim. Kilo alabilen bir insan da olmadığım icin kalınlaşmıyorum maalesef 47 kiloyum. Forumda uzun bir zamandır araştırıyorum ancak net bir sonuc alamadım bu yuzden size danışmak istedim. Yağ enjeksiyonu icin vucudum uygun değil cunku zayıf ve ince yapılıyım. Aquafilling hakkında da kotu yorumlar oldukca fazla. Uygun fiyatlı ve sağlıklı sonuc alabilecek şekilde dolgu yaptırabilme şansım var mıdır? Onerdiğiniz doktor var mı? Bircok yere baktığımda 35.000 tl civarı fiyatlar, beni cok şaşırtıyor. En son dolgu icin Dr. Sevgi Ekiyor' dan fiyat aldım, acıklamaları cok yeterli ve guvenilirdi ancak 40.000 civarı bir fiyat cıkacakmış gibi duruyor benim fiziğime gore Ameliyat olmak da istemiyorum, bıcak altına yatmadım şimdiye kadar. (Sadece goğus operasyonu icin yatmayı duşunuyorum cunku basit bir işlem.) Protez bana gore değil sayfada cok cekmiş insanlar gordum, yazmışlar. Protez ameliyatı başlı başına bir risk zaten ve yaptıramam. Yardımcı olursanız cok sevinirimm, aynı derde sahip birileri vardır umarım ki.