Hanımlar merhaba
Vaser Liposuction yaptıranlara sormak istediklerim var. Gunlerdir burda ilgili konuları okuyorum ama herşey cok karışık.. Toplu olarak burda soruyorum, bu sorulara benim gibi cevap arayan kararsız kalanlar var. Lutfen reklam yapanlar yazmasın. Gercekci cevaplara ihtiyacımız var.

* Cok kilom olduğu icin değil, zayıflamak icin değil, bel cevremdeki yağları aldırıp tekrar o bolgeden kilo almamak icin liposuction yaptırmak istiyorum hanımlar. Lipo yaptırdığımızda ve mesela 5 kilo aldığımızda liponun etkisi gececek mi?

* Dalgalı goruntu vaser liposuctionda oluşur mu?

* Vaser Liposuction sonrası(sadece bel cevresi yapıldığında) kac gunde iş hayatıma donebilirim, yuruyebilirim? Oğretmenim, ilkokul oğretmeni olunca cocuklar yanlışlıkla sarılırken canımı acıtır mı? Uzak da durmak istemiyorum cocuklarımdan.

* Bel bolgemdeki yağlanma tamamen giderilir mi? İsteğim ve beklentim bu yonde. 10 senede vucudum şeklini kaybetti ama 20 yaşımda inceciktim. Bel oyuntum cok guzeldi. O goruntuye tekrar kavuşmak istiyorum. Bunu yapabilecek bir doktor onerisi istiyorum.

* En onemlisi butcem 8bin. Bunu da 2 3 senede ancak biriktirebildim kendimi zorlayarak. Ozel sektor calışanıyım, şartlarını biliyorsunuz. Tekrar bu parayı biriktiremeyebilirim. O yuzden onereceğiniz doktor, tavsiyeleriniz, sizin tecrubeniz cok onemli..

Toplamda belki 5 litre alacaktır daha fazla değil. Bir ara 10 kilo fazlaydı en iyi hali bu şuan. Bacaklarım ince, kollarım ince, ust bolgem ince. Sırtım iyi durumda. Sadece belimde simitim var, cok inatcı, spora cevap vermeyen bir gobek ve bel bolgem var. Cok yoğun sporumda bile azaldı ama gitmedi o yuvarlak gobek ve simit. Bu arada dipnot duşeyim, annemden gelen bir genetik yatkınlığım var gobek konusunda. Annemin şuanki gobeği 9 aylık hamile goruntusu, yuvarlak.. Anneannem de oyleydi. 10 yıldır yok edemediğim ve gittikce bel şeklimi bozan 5 kilo yağ icin endişelenmemin sebebi budur hanımlar. O yağı kazımamız lazım

Boyum 169, kilom 61. İstanbul'dayım.

Yazan herkese şimdiden cok teşekkur ediyorum..