Arkadaşlar merhabalar,

Yeni uyeyim fakat bir durum olduğunda kendimi hep burada bulmuşumdur
Yakında bir bbl operasyonu gecirmeyi planlıyorum fakat inanılmaz bir korkum var, ve bu konuda her videoyu izliyorum her yorumu okuyorum yine de sanırım en cok bu ameliyatta karar kılmakta zorlanıyoruz.
Daha once de maalesef karın germe ve az miktarda belimin alt kısmından popomun ust kısmına yağ enjeksiyonu yapılan ameliyattan sonra komplikasyonlar yaşadığım icin daha da cok korkuyorum ama aklımdan da cıkmıyor cunku son ameliyattan sonra daha da şekilsiz oldu popomun alt kısmı bomboş ust ise dolgun.. rezalet. Yaşadığım komplikasyona gelecek olursak asla tam olarak ne olduğu soylenilmedi..
“kanım duşmuş..”
4 gece hastanede yattım 3 hafta evde ateşlenip durdum, hastanede kan takviyesi, eritrosit suspansiyon ve taze donmuş plazma bir suru bir suru takviyeler yapılmıştı. Bundan dolayı buyuk bir korku var ama yinede bazılarınız gibi kendimi bunu duzeltme duşuncesinden alamıyorum. Şimdi toparlandım sigarayı bıraktım sağlıklı besleniyorum kan değerimi yukseltmeye calışıyorum.

Neyse bu konuyu neden actım, lutfen ucuz uygun kolay gozuken yerlere doktorlara yonelmeyin, cunku bazılarına SAFE BBL (guvenli bbl) sorduğumda ya cvp vermiyorlar ya da asistanın biri gibi safe bbl nedir diye soran oluyor
SAFE bbl nedir kolayca şoyle acıklayayım, ultrasonla nereye yağ enjekte edildiği izleniyor bu sayede yağ kas icine veya başka girmesi riskli olan yerlere girmiyor ve emboli riski en en aza iniyor, ki bu ameliyatın olum sebebi bu oluyor, yağ embolisi.. damarı tıkıyor ve sonuc coğu zaman olum. Araştırmalarım hala devam ediyor hangi doktorlarda olmadığını soylemiyorum bu SAFE bbl ’in ama bugune kadar bi 10-15 kadar sorduğum doktorlar icerisinde kimin yaptığını soyluyorum; dr Yucel Sarıaltın ve sanırım dr Murat Diyarbakıroğlu, Murat Diyarbakıroğlu dan cevap beklemekteyim fakat board certificated bir cerrah ve instagram hikayesinde bbl ultrasonik liposuction yazıyor yani buyuk ihtimal o da yapıyor guvenli bir şekilde.

Yanlış veya eksik anlattıklarım varsa lutfen duzeltin ben de kendi cabalarımla oğrenmeye calışıyorum, bu ameliyatı olanlar varsa oneri veya sırf paylaşmak istedikleri varsa lutfen yorumunu yazsın.. cok sevinirim