Merhabalar bayanlar goğus buyutme ve bacak liposuction başlığı yoktu ben de benim gibi olanlara yardımcı olayım diye duşundum.24 ağustos 2022 de kombine ameliyat oldum.doktorum goğuslerimin hafif sarkık olduğunu ve ben de goğus diklestirme istemediğim icin kas ustu takarsa guzel bir gorunum olacağını soyledi.mentor marka 350 cc takıldı+basen ve diz ici vaser liposuction yapıldı.ameliyati cok duşundum vazgectim ,olmaz dedim,2 cocuğum var ya bana bişey olursa dedim falan filan derken aniden yıllardır icin icin istediğim ameliyati oldum.
Ameliyat gunu hemşire damar yolu actı sedyeye bindirdiler bi sakinleştirici yaptım dedi ,ohh iyi yaptin korkuyodum dedim gerisini hatirlamiyorum
(Gerisini onlar anlatıyor; "ne yaptın kız bana oohh" diye kahkaha atmışım )
Ben 2 sezeryanimi bile epidural oldum hic genel anestezi olmamıştım,cok korkuyodum ya uyanmazsam bidaha .(cocuklarım bi hic uğruna annesiz mi kalacakti falan filan)
Uyandığımda bacaklarımda felaket bi yanma ve sizi vardı titriyordum dişlerim kirilacakti sanki
Ağrı kesici vurun cok ağrıyo diye ağladım.hemşireler vurduk birazdan gececek rahatlayacaksınız diyor ama nafile.derken ağrılarım azaldı memelerimde zaten ağrı sızı yoktu.sonra bi baktım bi sağımda bi solumda kanlı boru yani direnlerim.neyse 5 gibiydi kalktim yurudum.(ameliyatim sabah 9 gibi oldu 12 gibi ciktim)
Ağrı falan yoktu direnlerin olduğu yer sızlıyordu sadece.hatta hastanenin cafesine indik eşimle cay sigara ictik(direnleri kucağıma alip)ertesi gun doktor geldi direnleri cektirdi ve taburcu etti.
Eve geldik ameliyatin 2.gunu; anam bu nasıl bir meme ağrısı ne yatamıyorum kalkamıyorum ağrı kesiciler kas gevşeticiler antibiyotikler odem atici havada ucuşuyor
Liposuction korsesi altimda bunaltıyor memelerim sızlıyor. cocuklarim anne sana ne oldu diyor. O an dedimki ben ne yaptım niye kendime bunu yaptım
Şu an 8.gun;bacaklarım mos mor odemli ama ağrı yok accayip kaşınıyor ben de masaj yapıyorum doktorum dedi.cukurluk olmasın diye masaj yapın dedi hem kaşıyom hem masaj yapıyorum idare ediyorum
Meme ise yine sızlıyor hele otururken yataktan kalkarken bir aman aman sanki dışarı cıkacak zonk zonk zonkluyor sonra normale donuyor.
Ayrıca yemeğimi yapıyorum elektrik supurgesiyle evi alıyorum ağrıdigi zaman zorlamiyorum işi gucu birakip uzanıyorum
Burda butun yorumları okudum meme icin 4.gun işe gittim diyenler var ben bırak işi tuvalete bile zonklama agrisiyla gidiyom
Son durum bu yarın ne olur bilemiyorum .bunlar da benim gerceklerim