Dr Arda hymenoplasty
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Dr Arda hymenoplasty
-
13-09-2022, 23:56:37Bu yazıyı şu anda hasta yatağımda yazıyorum. Eğer hymenoplasty operasyonu gecirecekseniz kesinlikle bu doktorun kapısının yanından bile gecmeyin! Operasyonum şoyle gercekleşti,2000 lira ucret odendi, uygulama odasına alındım narkoz verildi. Buraya kadar herşey iyi. Daha sonra uyandım ve bekleme odasına aldılar arkadaşım da yanımda. Cok uşuyorum, belimde ve karnımda cok şiddetli sancılar oluyor. Daha fazla dayanamadım doktoru cağırmalarını rica ettik. O da ne doktor beyimiz cıkmış gitmiş, muşade suresi bile beklememiş. Şok olduk. Telefonla aramalarını rica ettik. Yok efendim aclıktanmış gidip bişeyler yiyecekmişim, ben yatakta kıvranıyorum doktorun dediğine bakın. Gidemiyorum bari yemeği buraya sipariş edelim madem oyle dedik. 3-5 tane sekreter kız başımda "amaa kapanmıştır oralar, servis yapmıyorlardır, biz de cıkacaz sizi bekliyoruz" Ben orada oluyorum adamların dediğine bakın gidin artık dediler resmen. insalık dışı bir muameleydi resmen, hastaneye gitmeyi duşundum acilde ne diyecektim rezil olacaktım, tekrar doktoru arattım ben konuştum bu sefer zar zor, durumu anlattım yok yemek ye diyor yok bilmem ne diyor kıpırdayamıyorum diyorum, en son bağırdı "BEN NE YAPABİLİRİM??" evet doktor olan kendisi parayı cebe indiren kendisi bir de bana telefonda bağırıyor , inanın bir tansiyonumu bile olcmediler. Ben bu doktora bu kliniğe ne yapayım şimdi? Paramızla canımızdan oluyorduk, operasyon gecesi evde daha kotuydum kan kaybediyorum başım donuyor, tuvalete gittim geldim gozum karardı yere duştum arkadaşım oyle buldu beni yerde. O da cok uzuldu durumuma Allah belalarını versin diyor. Siz siz olun adını duysanız bile bu doktorun şu yaşadıklarımdan sonra benim gibi tecrubesiz davranmayın doktorunuzu iyi araştırın. Arda Kat.rcıoğlu ve kliniği Mia.last'dan uzak durun, olumun kıyısına gelmeyin.