Labioplasti ameliyatı oldumm :)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti ameliyatı oldumm :)
-
13-09-2022, 23:43:42merhaba arkadaşlar 1 1 bucık senedir doktor arastırmasındaydım doltoruma karar verdikten sonra bu ameliyatı olmak icin para biriktirmeye başladım. Artık psikolojik olarak cok kotu olmaya başlamıstım. Goruntu bir yana temizlik,pantolona sıkışma ozguvensizlik artık cok uzer olmuştu beni. Eveeet bugun saat 5 te ameliyat oldum 2 saat surdu ve anesteziden uyanma derken 3 saatte kendimdeydim biraz anestezinin sersemliği haric. Maşallah hic ağrım olmadı ama yinede dikkat ediyorum ameliyatlı bir bolge sonucta. Daha acıp incelemedim fakat ameliyat sonrası doktorum fotoğrafını gosterdi oyle bile guzeldi.. Goruntu ve iyileşme hakkında gelişmeleri yazacağım.. Ve sıra geldi doktoruma Allah ondan bin kere razı olsun bu kadar ilgili sabırlı iyi kalpli bir doktor gormedim.. beni ameliyat oncesi aon ana kadar sakinleştiren uzulme elimden gelenin en iyisini yapıcağım diyip motive eden doktoruma sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum... Kızlar olmak isteyenler doktorunu iyi secip olsunlar bu ameliyatta en onemlisi doktor. Darısı olmak isteyenlerin başına doktoruma burdan bir kez daha cok cok teşekkur ediyorum