Hani şu herkesin imrendiği tek cizgi estetik harikası vulvaya sahibim. Hicbir şekilde ic dudaklarım gozukmuyor. Klitoriste gozukmuyor. Dış dudaklarım tamamiyle hepsini kapatıyor. İki dudak arasında sadece cizgi gorunuyor. Bu arada İc dudaklarım ve klitorisim kucuk. Şunu soylim Genetik falan değil estetikte yaptırmadım. Şimdi kendimizi kandırmayalım herkes boyle bi vulvaya sahip olmak ister. Kimse İc dudakları sarkmış. Kararmış bir vulvaya sahip olmak istemez. Bakireyim cinsel hayatım yok. Evlenmeden de olmaz

Şimdi oncelikle ben sadece kendi tecrubelerime dayanarak yazıyorum. Yanlış doğru bilemem.
Dediklerim ic dudakları sarkmış ve kararmış vajinada işe yaramaz cunku cok gec kalınmış maalesef( yeni ergenliğe girmiş genc kızlarımız da işe yarar tecrubeye sabittir

Ergenliğe geciş donemimde vulvamda farklılıklar olduğunu fark etmeye başladım. Değişmeye başlamıştı. Hemen dur demem gerekiyordu. Cunku gercekten de sahip olmak istemeyeceğim bi vulva gormuştum. Akrabamın tabi benden birkac yaş buyuktu acaba benim de o yaşa gelince oylemi olacak dediğimi hatırlıyorum hemen araştırma yaptım ve şu anda bir cok kızın sahip olmak isteyeceği vulvaya sahibim siz de olun istiyorum. Aynaya bakınca moraliniz bozulmasın

1-) DOĞRU İC CAMAŞIR SECİMİ Annem kucukken hep sıkmasın diye buyuk ic camaşırları giydirirdi. Ama normal buyuk değil aşırı aşırı buyuk vulvama hicbir şekilde yapışıp surtunmuyordu. Alışıktım yani ben de buyuk ic camaşırlar giymeye. Lise boyunca giydim. Regl zamanları cok zor oluyordu. Her yer batıyordu tam temas etmeği icin yatağım full kan oluyordu ama sıkı ic camaşırları hicbir zaman giymedim

2-) DOĞRU KIYAFET SECİMİ Dar kot pantolonlardan uzak durun. Ben hic giymedim desem yeridir.
3-) MASTURBASYON sadece patlayacak artık dayanamayacak zamana geldiğim de yaptım. Sadece surtunerek elle falan dokunmayın ve dayanamayacak oldugunuzda yapın. Sert bi yerlere surtumeyin. Yatak koşeleri yok koltuk Koşeleri SAKIN duz yerlere surtunun
4-) TUY ALMA Hayatımda toplasam 10 kere tuylerimi almışımdır. Belki daha az. Arkadaşlar sakın tuylerinizi almayın. Ne ağda yaptım. Ne jilet. Denize gideceğimiz zamanlar Sadece yılda 1 veya 2 kere ağdaya gittim o kadar. O goruntude dolaşmak cok mide bulandırıcı ve iğrenc biliyorum ama mecbur Arkadaşlarımın 2-3 haftada hatta daha az sure de ağda veya jilet yaptığını bilirim. Aramızda lafı donerdi ben de hic yapmıyorum derdim bana iğrencsin der gibi bakıyorlardı(( kuafore giderdim utana sıkıla(( Neyse guzelce kurulayın ıslak kalmasın. Veee Sakın almayın ama sakın

Ve sonuc o dur dememle hala aynı yerde

Sizde ergenlik doneminiz de bunları yaparak tek cizgi estetik harikası vulvaya sahip olabilirsiniz. Arkadaşlarıma gelicek olursak bir tanesi labioplasti olucakmış. Diğerlerini de tahmin edersiniz. Coğu kızlar gibi ic dudak ve kararmadan şikayetciler. Ama ben demiştimm

Neyse işte bu kadar siz de sahip olabilirsiniz bana gelicek olursak 20 yaşındayım bu saaten sonrada sarkma ve kararma olmaz diye duşunuyorum. Tabi tedbiri elden bırakmamak lazım 1-2 ay sonra lazer epilasyona başlıcam. Tuylere elveda

İlerde moraliniz bozulmasın.Ameliyat olup acı cekmeyin.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim. Yazım hataları icin kusura bakmayın