Kızlar merhaba
Oncelikle kendimi bildim bileli dert ettiğim evliliğimde cinsellikten uzaklaştığım bir dertten kurtuldum. Burda sıkıntı eden durumu olmayan kız kardeşlerime belki bi faydam olur diye yazıyorum. Dr ismi asla vermicem ısrar etmeyin kendisi fazlasıyla yoğun benimde galiba cektiğim sıkıntılardan sonra Allahın bi hediyesi gibi geldi o derce soyluyorum cunki bu dertten KURTULDUM
Oncelikle belki şaşırırsınız ama devlet hastanesinde oldum dr gorduğunde gerek duydu ve yapalım dedi burda yapılmaz vs demedi aşırı memnunum iyiki zamanında başka arayışlara girip farklı dr gitmemişim resmen benim şansımmış kendisi İstanbulun gobeğinde bi devlet hastanesinde oldum ve bunu ordaki diğer doktorlarda yapıyomuş diye duydum şansınızı deneyin olursada bana dua edin bi uzun bi kısa diyenler var kafaya takan bence o hali bile eski halina gore daha iyi olacaktır ben kendi adımakonuşuyorum cunki benimkisi iccamaşırdan da belli olur durumdaydı. İşin ozeti devlet hastanelerinde de şansınızı deneyin benim doktorum erkekti kendisini cok sevdim bence erkek doktorlar bu alanda sıkıntınızı daha iyi anlayıp anlayışlada karşıladıklarını duşunuyorum. Bu başlığa yorum yapmicam bilin diye yazdım bunları. Bi de asla 3 gunde toparlanamıyosunuz yazanların hepsi reklamdır bilginizee. Hoşcakalın