Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta once yıllardır duşunduğum operasyonu sonunda yaptırdım. Burada sayısız mesajlar okudum ama coğu reklam niteliğinde cok belli. Lutfen gercekten olan ve sureci paylaşan arkadaşlar yazsın. Cunku bu sıkıntı tahminimden fazlaymış ve coğu kişi malesef dillendiremiyor. Oncelikle ben surecimizi anlatmak isterim. Doğuştan gelen bir sıkıntı benimkisi sonradan buyumedi yani. Ama zaman icinde rengi koyulaştı ve daha da gevşedi. Yaklaşık 6 7 senedir bu operasyonu biliyorum ve surekli araştırıyorum. Alanında iyi doktorlar da var sadece reklam kokanlar da var!
Cesaret ettim ve bir anda oldum. Bana sedasyon ve lokal bir arada yapıldı. Hic bir ağrım sızım olmadı. 3 saat sonra arabama atlayıp eve geldim. klitoralhud ve labio bir arada yapıldı yani boydan boya bir kesi vajina cevresi dahil tum koyu renkli ve hafif gevşek alan cıkarıldı.
İlk gun klitoris ustu aşırı hassasiyet vardı. Hatta bu surecte hic ağrım olmadı diyebilirim.İlk 10 gun baticon ile her wc den sonra temizledim. Beni en cok rahatsız eden o hassasiyetti yani ped takamıyorum camaşır giyemiyorum. İnanılmaz korktum yanlış bir şey mi var diye. hafif boğumlu dikiş goruntusu de cabası tabi. Bunun yanı sıra dışarı cıktığımda nemlilik hissi ve yanma hala devam ediyor cok yeni cunku. Hasasiyet biraz azaldı fakat orta kısımda hala var.
Dun doktora gittim nemli değil kuru tutmaya ozen goster dedi. ben 2. gunden itibaren duş aldım bunda sıkıntı yok.Dunden beridir camaşırsızım evde iyice kurusun diye. Kurdukca tabi dikişler gerildi ve gerginlikte hafif batmaya sebep olmaya başladı. Tum sureclerin normal olduğunu soyledi.Gece yatarken dahil orta kısma camaşır değdiğinde huylanmam hala var. Bunun iyi yonu şu o korktuğum his kaybı olur mu endişem yok. Ama bu derece hassasiyet devam ederse de sıkıntı tabi Tam anlamıyla oturması 2 ayı bulur dedi. Dikişlerin ise erimesi 1 ayı bulabilirmiş. Bu arada yer yer dikiş ipleri hafif cıktı korktum ama genelde his kaybı olmasın diye gevşek atıldığı icin normal dedi kendi kendi duşecekmiş. Şuan 13. gunumdeyim. Gecen surecte eklemeler yapıcam mutlaka.
Şekline gelince kayısı gibi istediğim şekilde şuan. Tabi klitoris kısmında hafif cıkıntı goruntu var bu sanırım buyukluğe gore değişiyor ama onun haricinde asla sarkan bir yer yok ayakta
Evet kızceler bu benzer surecleri yaşayanlar paylaşırsa en azından endişelerimizden kurtulmuş oluruz diye duşunuyorum... sevgiler
Gercekten Labioplasti Yaptıranlar Buraya! Reklamsız!
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Gercekten Labioplasti Yaptıranlar Buraya! Reklamsız!