Merhaba, Uzun zamandır labioplasti işlemi icin araştırmalar yapıyorum. Ozgur beyin defalarca methedildiğini gordum. Kendisine muayene icin gittim ve burada okuduğum her şeyi birebir kendisinden de duydum. " Daha cok guvendiğiniz başka bir doktora da mutlaka gorunun" diyor. Bundan dolayı da aşırı bir guven duyuyorsunuz kendisine. Kadının anatomisinden başlıyor anlatmaya ve istediğiniz kadar oncesi-sonrası fotoğrafları gosteriyor. Daha sonra muayene ediyor ve hangi tip ameliyat olacağınızı soyluyor. Benim kendisine guvenmemin bir başka nedeni ise şu: oncesi sonrası fotoğrafları gorduğumde bu hastalara gore benim daha cok ihtiyacım var diye duşunuyordum ama muayeneden sonra bana "gosterdiğim fotoğrafları gordun cok kotu durumda olanlar vardı bence cok da ihtiyacın yok" dedi. hastalarına maddi getiri olarak bakan doktorların hicbiri bu cumleyi kurmaz. Kendisinin samimiyetine ilk dakikadan inanıyorsunuz. Buraya kadar herşey cok guzel. Ama ben cok kararsız kaldım. Eğer ameliyat olursam haftaya olacağım. Ve ameliyat olursam tum detayları da yazmayı duşunuyorum olmak isteyenler yararlansın diye. Ameliyat olmuş arkadaşlardan da destek beklıyorum. Ameliyat sonrası hakkında ( iyileşme sureci, pişmanlık memnuniyet duzeyi, ağrı acı eşiği, oturma zorluğu vs.) bilgilendirmenize ihtiyacım var.