Oncelikle herkese merhabalar. Siteyi uzun suredir ziyaretci olarak takip ediyordum bugun memnuniyetimi belirtmek ve benim gibi operasyon olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla uyelik acmaya karar verdim. Yaklaşık bundan 16 ay once başka bir doktorda genital estetik ameliyat oldum. Benim problemim vajina dış dudaklarda kolajen kaybına bağlı sarkma, cokuntu, gevşeklik gibi problemlerdi. Ameliyat olduktan sonra acıkcası surec cok iyi gitmedi. Fazlalıklar alındı alınmasına ama yine sarkmalar, cokuntuler devam etti. Ayrıca asimetri, dikiş izleri ve 3 ay suren bi his kaybı yaşadım. Revizyon olmam şart olmuştu artık. Gerek kadınlar kulubu ziyareti gerek diğer sosyal medya araştırmalarım sonucunda doktor Suleyman Eserdağ'ı buldum. İyiki de bulmuşum. Ne olursa olsun bir şeyi işinin ehlinde yaptırmanın onemini gercekten anlamış oldum. Suleyman bey bu işin gercekten duayeni. Muayeneye ilk gittiğimde son derece guleryuzle karşılandım ve aklıma takılan ve sormak istediğim her şeyi sordum ve o gun hemen ameliyat gunu aldım. Bugun ameliyatımın 7. gunu. Bana yapılan işlemler, vajina dış dudaklarına yağ enjeksiyonu ve asimetrileri duzeltmeydi. İc dudaklarla ilgili bir sorunum yoktu zaten. Ameliyatıma gelecek olursak karnımdan yağ alınarak vajen dış dudaklara enjeksiyon yapıldı. Ameliyat surecim cok konforlu gecti. Ne karnımda, ne genital bolgemde, ne dikişlerimde hic bir ağrı, sızı, kanama, morarma ve de aksi bir problem yaşamadım. Hatta sabah ameliyat olup akşam doktorum taburcu etti. Ertesi gunu oturdum kahvemi ictim. Oyle batma, yanma gibi sorunlarım olmadı.Tuvalet ihtiyacımı da cok rahat karşıladım. Taburcu olduğumun ertesi gunu Suleyman bey kendi cep telefonundan arayıp nasıl olduğumu sordu. Bence bu onemli bir detaydı. Hemşiresi ve tum ekip calışanları da son derece ilgili ve guleryuzlu insanlar. Bugun kontrolum vardı gittim. Yara iyileşmem cok guzelmiş. Şu an bile gorunumu harika. Kimbilir bir kac ay sonra odemler gidince daha da harika olacak. Bundan sonra rutin jinekoloji kontrollerimi de kendisine yaptırmayı duşunuyorum. Benim problemimi yaşayan hastalar varsa şiddetle tavsiye edilir. Kendisine ve ekibine ilgi, alaka, guleryuz ve en onemlisi yaşadığım sorunsuz ameliyat sureci ve harika sonuc icin sonsuz teşekkurler.