Mrb kızlar...ben bu siteye sırf insanları bilgilendirmek ve deneyimlerimi paylaşmak amacıyla(genital estetik konusunda)yeni uye oldum...bir yıl once Ankara'da labioplasti ameliyatı oldum.doktorum jinekolog Kutlugul Yuksel kendi muayenehanesinde ameliyat etti.kadın organlarını ve anatomisini en iyi kadın doğumcular bilir duşuncesiyle,uzun sure araştırdıktan sonra ona ameliyat oldum.Benim istediğim,doğal kenarlarını koruyarak uzun ve sarkık olan dudakları alması,aynı zamanda klitoris uzerindeki fazlalık olan deri kıvrımlarını da duzeltip,hem daha tatminkar bir cinsel hayat,hem de estetik gorunuşlu bir organa kavuşmaktı.
Ameliyatla birlikte ilk isteğim oldu,doğal kenarları koruyarak dudakları aldı,fakat klitoris ustunu olduğu gibi bıraktı,kırış kırış ,sanki kucuk bir erkek cinsel organı gibi...bununla kalsa iyi,dudakları aldıktan sonra dikiş atarken aşağıya doğru esneterek diktiğinden,o deri iyice uzadı ve klitorisin uzerinden de sarkmaya başladı,bu durum benim cinsel hayatımı alt ust etti,cunku ilişki anında klitoris cok iceride kalıyor ve kesinlikle uyarılamıyordum.Ayrıca kullandığı dikiş ipliği cok sert,aynı misina gibiydi,ameliyat kesisinin acısı bir yana ,bir de bu iplikler diken gibi batıyor cok canımı yakıyordu.kendi kendine eriyecek dediği iplikler erimedi,canım cok yandığından ucuncu hafta kendim tek tek ayıkladım bu misina gibi sert materyali.bu operasyonun iyileşmesi bir bucuk hatta iki ayı buldu,kabus gibi gunlerdi...Calıştığım icin de kimseye belli etmemek icin cok caba sarfettim,işe gitmeden ya ağrı kesici iğne oluyodum,ya da gun icinde 2-3 tane ağrı kesici alıyordum.
Doktora(kutlugul yuksel) bu durumu soylediğimde gel bir kez daha yapalım dedi..Zaten parayı zor denkleştirip gitmiştim,ikinci kez para ikinci kez aynı acılar,bir de sonucun istediğim gibi olacağından emin değildim...Cok duşundum,bu arada yine bir arayış icine girip,cok araştırdım.bu kez estetik cerraha gitmeye karar verdim.İstanbul'da DR.HANİFE AKINOĞLU(estetik cerrah)Hem mail atıp,hem de tlf ile irtibata gectik.Cok tatlı bir bayan,ustelik durust,olabilecekse olur diyor,olamayacaksa olmaz....30 ağustosa randevu alıp,ameliyatımı gercekleştirdik.İlk ameliyatımla mukayese bile yapılamaz...Gayet konforlu bir hastane ortamında,once bir oda veriyorlar,hemşirenin biri geliyor ameliyat icin hazırlıyor,bir diğeri damar yolu acıyor,anestezi uzmanı gelip sorular soruyor,ilgi alaka o bicim....sonra sevgili dr'um hanife hanım geldi o guler yuzuyle ve tum olanı biteni,beklentilerimi anlattım.Muayene etti,benim isteklerim doğrultusunda o da nasıl bir teknik uygulayacağını anlattı.sonra bana genel anestezi verdiler,sedyeye aldıklarını hatırlıyorum.....Bir uyandım ki yatağımda herşey olmuş bitmiş...
Ameliyattan 2-3 saat sonra otobuste 6 saatlik yolculuk yaptım...Allaha cok şukur,iyi gecti...yolculukta buz torbası koydum.Bugun 2. gunum,hafif hafif kanama oluyor ama onceki ameliyatıma nazaran cook cook iyiyim.Dikişlere baktım,cok incecik dikiş materyali ve de pamuk,hic canımı yakmıyor...Zaten dr'um demişti cok ince bir iplik kullanacağını...O bolgeyi batticon lu su ile yıkıyorum,aktibakteriyel merhem suruyorum,temizliğine cok dikkat etmek gerekiyor,cabucak iyileşebilmesi icin....
arkadaşlar gelişmeleri sizinle paylaşırım,deneyimlerinden ilgilenenler de yararlansın.Kesinlikle bu ameliyatı yaptıracaklar sakın muayenehanede yaptırmasınlar,mutlaka hastane şartlarında ve genel anestezi altında olmalı...Ben hanife hanım'dan cok memnun kaldım,sizlere de oneririm.Biraz iyileştikce sizlerle herşeyi paylaşacağım.
Şimdilik hoşcakalın....
Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!