Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi uye oldum. Bir cok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar once kendisine cift kat flep yontemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az surdu uyuşturan ilac sayesinde hiissetmedim ama bilinc acıktı.neyse iyileşme doneminde burada yazılan bircok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum icin biraz fazla cekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuc alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and ictim . Cunku burdakilerin gercekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gozlerim başarılı sonuc alanları aradı. Diktirip işini goren sonuc alan coluğa cocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Gecen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Onceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu surduk ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi duzgun yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.