Vajina daraltma ameliyati oldum
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Vajina daraltma ameliyati oldum
-
13-09-2022, 16:22:13Buraya yazmam gerektiğini duşundum cunku yeterince bilgi yok 9 kasım vajina daraltma ameliyati icin gun aldım bu kararı vermek benim icin cok zordu cok korkuyordum buyuk korkularım vardı 2 ay doktor araştırması yaptim yaptığı işler cok iyiydi ama bende hala doktora karşı tam bir guven yoktu ilkkez ameliyat olucaktim ve cok ozel bir bolgeydi neyse amaliyat gunu geldi narkozun etkisinden ilk ciktigim da vajinamda agri ve sizi vardi narkazdan sonra midem bulantim baş donmem olmadi odaya geldim idrar tormamda inanilmaz bir baski vardi cok cişim varmis gibi hissediyordum bunun nedeni vajinamda ilacli bez olmasiymis ameliyattan 3 saat sonra yemek yedim ve hemen wc ciktim biraz rahatladim burada yanma fln olmadi sonra serumda vajinamda ki ilacli bez cikana kdr 20 dk da bir wc gitmek durumunda kaldim bez cikinca yavas yavaş normale donmeye başladim hic agrim olmadi şuan dinleniyorim evde ilaclarimi aliyorum pansumanlarimi yapiyorum ilk pansumanimi yaptığım da vajinani gordum o dikişli haliyle bile cok guzel gorunuyordu. Buarada 2 tane normal doğum yaptım 10 gun sonra kontrole gideceğim her hafta durumları buraya yazmaya calışacağım doktorum suleymen eserdağ