2 hafta once Labioplasti ameliyatı Oldum . Oncesinde bir araştırmam inanın olmadı. Tek istediğim ic dudakların gorunmemesiydi . Farklı bir ameliyatın yanında bu ameliyatıda yaptırdım. Ameliyat bitti uyandım hic bir ağrım yoktu doktorum o ameliyatı yapmadı sandım o derece bir hissislik vardı . O gun hic ağrım olmadı 1 gece hastanede kaldım. Furocinli ped 10 gun kullandım ve 15 . Gundeyim temizlikte batikonlu sular berildi hastaneden taburcu olurken onları kullanıyorum ama sanırım onuda ilk 10 gğn kullanmak yeterli yanıma verilenler bitinceye kadar ben batikona devam ediyorum zararı yok neticede. Ara ara dikişlerde sızlama oluyor . Bu cok normal boydan boya dikiş oluyor . Şimdi ameliyat sonrası gorunumden bahsedeyim. İlk baktığımda ic dudaklar alınmış muazzam duzgun gorunuyordu. Sonraki gunler dış dudaklar şişti 3. Gun tum dış dudaklar klitoris ustu komple komur karası oldu Gangren oldu sandım inanılmaz endişelendim . Doktorum normal olduğunu soyledi . Ame istemsiz bir endişe oluyor doktorunuza guvensenizde ama cok incelemeden1 ayın sonunu beklemek gerekiyor bu teslimiyeti sağlarsanız kafanız rahat eder ben hergun ayna ile inceleme modundayım odemler ilk hafta bitti bu arada ağrı olmuyor dediğim hibi ara ara sızlamalar oluyor. Morluklar cok az var 2. Haftadayım ki bunlar aslında gercekten normal cok hassas bir alan işlem yapılan bolge şişlik morluk tabiki olur.
Odem gitti ama iki dış dudak arasında boşluk kaldı yani oyle barbi vajen denilen goruntu yok baya 1 cm acık kaldı dudaklar doktorumun asistanı odemden sonra dğzelicek merak etme dedi ama odem bitti hala duzelmedi demekki dış dudaklar birleşmicek ayrı kalıcam dedim. Taa ki 15 gun bugune kadar Tamamen olmasada birleşme başladı. İnanılmaz mutluyum . İyiki olmuşum sizi tek soylemek istediğim sabırlı olun 2 iki hafta kendinizi pişman etmeyin anca toparlanıyor. Bir ay sonrayı cok merak ediyorum .
Şimdi ben aslında neden yazmak istedim ameliyat sonrası merak ettiklerimi araştırırken bu form yazılarını okudum . Sonra deneyimimi yazmak istedim cunku bazı sorularıma cevap bulamadım.
mesela
ilk cinsel ilişkide sorun yaşadınız mı?
ağrı oldumu
Oncesine gore fark hissettiniz mi? Bunlar cok onemli deneyimlerimide uygun bir dille size 2 hafta sonra aktarıcam. İlk 1 ay yasak bittince ama deneyimleyenler fikir verirse sevinirim
ekleme 33 . Gun ilk denemem oldu. Cinsel ilişki olarak . Hic bir acıma ağrı kanama bir problem yaşamadım . Fakat hic hissetmedim diyebilirim. Hemen doktorumla goruştum ilk 2 ay normal dedi. Tabi bende cok rahat değildim. Şimdi biraz daha belkicem . 2.denemede yine size yazarım bu kısım bence onemli kimse bu deneyime yer vermemiş ben bulamadım o yuzden merak edenlerle paylaşmak istiyorum. Sabah hafif bir sizlama vardı aslında 2 hafta daha bekle demişti doktorum ama ben sonucu merak ediyordum şimdi 2 hafta daha beklicem siz acele etmeyin . Benden tecrubeliler varsa ve yazım size denk gelirse lutfen deneyimlerinizibizimle paylaşın ozeldende yazabilirsiniz tecrubelilerin yorumlarını merak ediyorum
ekleme: Tam 6.hafta 2. Denemem oldu mukemmel gecti. Oncesinde kuruluk problemim vardı bu ortadan kalktı iyi ki olmuşum ameliyatı doktorunuz 4 hafta derse 6 hafta bekleyin dayanabilen 8 hafta beklesin ertesi gun biraz acı oldu ama uzun surmedi 3. 4. Denemeler sonrası ağrı olmadı .
Ekleme bana ozelden mesaj geldi. Ameliyat olanlar olumsu yorum yapmış. Olumlu yorum yapanlar reklam yapıyormuş yapanlar varsa reklam bilmem ama ben Ben niye reklam yapayım ki hemşireyim boyle şeylerle reklam yapmam onemsediğim ve aradığım soruların cevabını bulamadığım icin yazmak istedim deneyimlerimi mesela cinsellik en onemlisi kimse yazmamış bulamadım ağrı sızı gecer bana ameliyat sonrası cinsel hayat nasıl etkileniyor onu anlat ama yok bulamadım bende yazmaya karat verdim ozelden yazanlara donuyorum. Konuşmak isteyenlerle konuşuyorum . Zerre cıkarım yol seviyorum yardımcı olmayı ve psikolojisini bildiğim icin destek olmak istiyorum. Reklamla işim yok parasını verdim ameliyatları yaptırdım net
Labioplasti Ameliyatı sonrası iyileşme surecim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti Ameliyatı sonrası iyileşme surecim