Labioplasti ameliyatımı oldum. Neden ihtiyac duydum, cunku şeklinden rahatsızdım bekarım cinsel hayatım dahi olmuyordu. Dışarı taşma soz konusuydu ve psikolojikmen rahatsız ediyordu. Herkes sacmalama dedi, ama ben kafama koymuştum oldum. Lokal anesteziyle yapıyorlar, ameliyat esnasında bişey hissetmiyosun. Cıktığın zaman zor surecler tabi kimse cok kolay diyemez. İlk gun keşke yaptırmasaydım naptım ben diye icimden gecirdim acıkcası o bolge yanarken. Sonra anestezi etkisini atlatamadım bir hafta boyunca. Surekli istifra, sıvı beslenme kuralına uymadığım icin oldu benim hatamdır. Ameliyattan cıktığı gibi kokorec yiyen insanım fazla bişey beklememek lazım. Neyse oyle işte şimdi cok memnunum o dışarı taşan cirkin şey kucuk minnak bişey olmuş. 1 ay oldu bu arada. Her guzelliğe sahip olmak istediğimizde bu bi takım zorlukları barındırabilir ozetle, ama gercekten rahatsız ediyorsa bu durum sizi caresiz değilsiniz demek istedim. Sorulara cok bakamayabilirim kusura bakmayın. Herkese kendiyle barışık mutlu bir hayat dilerim.