Merhaba arkadaşlar Tup bebek icin ciddi anlamda cok zor gunler yaşıyorum. Bende duşuk yumurta rezervi var yaşım 29. 4 yıldır eviliyim uc yıldır cocuk duşunuyorum. Malesef daha nasip olmadı. Daha oncede tup acma ameliyatı oldum. Eşiminde sperm değerleri cok kaliteli değil ama cocuk olmayacak kadar değil dedi doktor. Daha once 2 başarısız tup denemem oldu. AMH değerlerim az olduğu icin yeniden tup yapmamız lazım ama kafam cok karışık. Araştırıyotum ama hic iyi değilim. Bir yerde yucel kahraman, başkası Murat arslan, kimileri Filip Taştan, Cem Demirel, Semra Kahraman vs vs herkes birilerini ovuyor. Bazıları mutlaka bahceciye gidin bazıları kesinliklikle gidilmez diyor, Ornek veriyorum cem demirel hocayı 40 şi ovuyor ama 41.kişi oyle bir şey yazıyor ki o kadar olumsuz ki hemen vazgecme durumun oluyor. Acıkcası kafa bir milyon, 3. tup bebek girişimimiz olacak maddi maanevi cok yıprandık bu sefer nerde kimde yapalım acıkcası hic bilmiyoruz. Şuan araştırdıklarım
Yucel Kahraman, Semrakahraman, Filip Taştan, Murat Ozturk, ama daha beğenilen hoca da var bu konu ile ilgili yardımcı olabilir deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
Kimisi de diyor Dr. Ertan cevizzi fitoterapi yolu ile size bitkisel takviye yapıyor tup bebek oluşumuna hazır olduğunuz zaman sizi yonlendiriyorlar adam tvlere falan cıkıyor o arada da kaldım:::.