Hamile miyim? Lutfen yardım edin
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Hamile miyim? Lutfen yardım edin
-
13-09-2022, 15:16:02Cok kotu bı durumdayım. 1 hafta once erkek arkadaşımla yuzeysel ilişki yaşadık yani soyunmadik ilişkiye girmedik daha once de girmedik zaten bakireyim hala. Sadece surtunme yoluyla biseyler yaptık benim taytim vardı o bı an kendini kaybetti kendi pijamasini indirdi ben gormedim bakmadım cinsel organına surtunmeye devam ettik daha sonra benim taytimi cekti aşağıya biraz dur yapma dedim ama duramadi. İc camaşırıma surttu falan ben goremiyorum tabi boşalınca pijamasini cekti hemen sana gelmedi dedi. Ama ic camasirim biraz dar yani vajinaya gelen kısım oturur gibi yapınca acılabilir bı de surtunurken farkında olmadan acilmis olabilir kenarlardan girmiş olabilir. Zevk suyu gelmiştir buyuk ihtimal kuloduma da gelmiştir boşalırken. Neyse işte o gunden sonra 4-5. Gun karnım kasiklarimda ağrı olmaya başladı karnımın alt kısımları ağrıyordu. Gaz da oluştu ardından bacağım uyuştu hepsi arka arkaya oldu ve sabah mide bulantısı ile uyandım ağlıyordum kusacak gibi oldum. 2-3 gundur mide bulantilarim oluyor kasıklarımda belimde ağrı oluyor vajinamda igne batar gibi ağrı oluyor. Ve beyaz akıntı geliyor ayrıca bugun habire cişim geliyormuş gibi oluyor lavoboya gidince Cok az geliyor bazen gelmiyor. Ağzım kuru susuyorum surekli. Yani neredeyse tum belirtileri yaşadım yaşamaya devam ediyorum arada bir ayaga kalkınca basım donuyor gozum kararıyor. Cok korkuyorum lutfen mantıklı acıklamalar yapın hamile kalmış olabilir miyim? Cinsel ilişkiye girmedim hic ya bu şekilde ilk defa oldu cok pişmanım. Ayrıca regl gunum de yaklaşıyor bu ağrıların sebebi o mu diye duşunuyorum ama bilemiyorum. Yaklaşık 6 gune kadar regl olmam lazım . Cok korkuyorum lutfen bişey yazın goguslerimde de ağrı var . Yaşadığımız ilişkinin uzerinden 1 hafta gecti