Meryem suresinin mucizesi
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Meryem suresinin mucizesi
-
13-09-2022, 14:51:45Merhaba arkadaşlar yıllardır kadınlar klubunu takip edenlerdenim bende bir gun mucizemi hep bende paylaşmak istedim herkese umut olması icin ve o gun bugunmus. Esimle yaklasik iki bucuk uc senedir cocuk istiyorduk ama olmuyordu. Evliliğimin ilk yılında kendiliğinden olmasını bekledik doktora gitmiştik ama benim icin herhangi bir sorun olmadigini 1yil icinde normal olabileceğini soylediler ama olmayınca eşimde hastaneye gitti ikinci yılımızda varikosel cıktı ve ameliyat oldu. Bir sure sonra askere gitti zaten iyileşme sureci 6 aymis sanırım. Askerden gelince biz tekrar denemeye başladık eşimin sprem sayısı canlılığı falan baya yukselmişti ama yine olmuyordu her turlu bitkisel yontemi, ve her duyduğumuz doktora gidiyorduk. ama doktorlar arastirip hic birseyiniz yok diyorlardı en sonunda sebebi bilinmeyen infertilite tanısı koyuldu ve tup bebeğe yonlendirildik. Eşimle hastane işlerinden cok yorulduğumuz icin 1 ay ara verip sonra tup bebek araştırması yapmaya karar verdik ve ben uzun zamandır aklımda olan Meryem suresi ve tilavetini yapmaya karar verdim ramazandan once başladım hergun okumaya ve normal Kuran ’da okuyordum Ramazan niyetine namaz da kiliyordum. Sağolsun tanıdığım kişilerde benim icin Meryem suresini okudu. Sırf icimde kalmaması icin okudum bu yontemi de denemedim dememek icin ama hamilelik icin hic umitli değildim zaten tup bebeğe gitcez diye iyice salmistim kendimi duzenli ilişki bile olmadı. 1 ay dolmadan eşimle cumartesi tup bebek merkezlerine artık gidip goruşmeye başlayalım ufaktan diye karar aldık ve ben Perşembe gunu adetimin geciktigi ilk gun test yaptım hala hic beklemiyorum kenara bir yere koydum ve bir baktım ki cift cizgi dunyanın an guzel aniydi benim icin. Meryem suresi bana mucizemi getirdi inşallah size de getirir. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın