Tup Bebek Yolunda İlerleyemeyenler
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Yolunda İlerleyemeyenler
-
13-09-2022, 14:47:38Merhaba arkadaşlar, 35 yaşındayım tup bebek tedavisiyle cocuk sahibi olmak icin uğraşıyorum. İlk tedavim 6. gunde yumurtam gelişmediği icin iptal edildi. İkinci tedavimde 4 yumurtam vardı. 2 tanesi gelişti. Yumurta toplama işleminde ikisi de boş cıktı. Gectiğimiz ay ilac bulamadım tedaviye başlayamadım. Bu ay da ilaclarımı temin ettim reglimi beklerken, gectiğimiz hafta bahcemde sokak kedisini beslerken kedinin dişi hafif parmağımı sıyırdı. Ben de her ihtimale karşı kuduz aşısı yaptırdım. Bu sefer de reglim tam başlayamadı. Gectiğimiz carşamba gunu hafif kahverengi şeklinde lekelenmem başladı. Cumartesi gununden beri de az az kanama yaşıyorum. Salı gunu doktoruma gittim. Ultrasonla baktı "2 tane olgun yumurta gordum. Ama kan tahlili ver once yumurta mı değil mi bakalım ona gore yumurtaysa hic ilaca başlamadan direkt perşembe gunu toplayalım" dedi. Umutlandım ama maalesef tahlillerimde onlar yumurta cıkmadı. Doktor "ufak kist oluşmuş regl kanamasıyla atarsın" dedi. Cumartesi gunu tekrar kontrole cağırdı. Duruma gore tedaviye başlayıp başlamamaya karar verecek. Kanamam hale az az devam ediyor. Doktora kuduz aşısı olduğumu da soyledim hic yorum yapmadı. Acaba diyorum kuduz aşısı mı reglimi boyle duzensiz yaptı. Vitaminler kullandım tedaviye hazırlandım yine kendimi hayal kırıklığına uğramış hissediyorum. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar yazarsanız memnun olurum.