Erkek İnfertilitesi İleri haftada tekrarlayan duşukler de sperm testin gerekli midir?
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi İleri haftada tekrarlayan duşukler de sperm testin gerekli midir?
-
13-09-2022, 14:36:36Daha once kimyasal, 15 ve 21 haftalık duşuklerim oldu. Duşuklerin nedenine dair gerekli olan tum testleri yaptırdık herşey temiz cıktı. Ucuncu duşuğumde rahim ağzı yetmezliği tanısı koyuldu. Ama doktor net şekilde bu tanıyı koyamadı seninki enfeksiyondan dolayida olmuş olabilir dedi. Doktorum prof ve perinatilogdu bu arada alanının uzmanı olmasına rağmen net tanı koyulamadi. Rahim ağzım acılınca dikiş atıldı ve ondan sonra enfeksiyon gelişti oncesinde hic bir tahlilimde enfeksiyon yoktu Şimdi gittiğim doktorda bu kadar duşuk olmuş erkekten kaynaklı da olabilir sperm testine de bakalım dedi. Yani beş aylık yaşayan bebeğimi doğurmak zorunda kaldım dikise rağmen suyu bittiği icin doğurdum. Şimdi aklıma cok takılıyor sperm de bozukluk olsa bebek sağlıklı bir şekilde beşinci aya kadar gelebilir mi. Erkekten kaynaklı duşukler daha erken haftalarda kaybedilmez mi internetten araştırmaya calıştım hicbir şey bulamadım bu konuyla ilgili