Herkese Merhaba 6 yıllık evliyim ilk 3 sene korunduk istemedik ama son 3 yıldır deli gibi uğraşıyoruz cocuk icin 1,5 sene boyunca uğraştım hamile kalmak icin en son rahim filmi cektirdim o ay hamile kaldım ama rahim filmi cekildiği zaman sol tupum tıkalıydı ve icinde sıvı birikiyordu. Sorun değil demişti doktorum ve ben o ay hamile kaldım ama 25.haftada tansiyonum birden yukselmeye başladı ve preeklampsi geciriyordum o cok zor hamile kaldığım bebeğimi erken doğurmak zorunda kaldım ve yaşamadı malesef. Sezeryan doğumdu doktorlar 6 ay korunun dediler yaşım 33 olduğu icin tekrar deneyin dediler ama olmadı Eski rahim filmim cıktı ortaya ve doktorum bu şartlar altında cok zor tup bebek duşunun dedi. Ama biz cok uzulmuştuk bizim bebeğimiz olmuştu hamile kalabilmiştim diye. Sonra araştırmaya başladım sitede bir bayanın tıkalı tuplerini nasıl actığını okudum ( Sonra o bayanı ve konuyu nasıl aradım ama konuyu bir daha bulamadım eğer burayı okuyorsa Allah Razı olsun ondan) hemen internetten sipariş vermek icin girdim ve karşıma herbalist bir bayan cıktı her şeyi acık acık anlattım bana bir paket hazırlayacağını soyledi ve bunların ağrı kesici olmadığını duzenli kullanım ve biraz zaman gecmesi gerektiğini soyledi . Gonderdiği pakette Hayıt Ozlu Civanpercemi macunu ( Gunde 1 kez 1 tatlı kaşığı) , Hayıt Suyu ( Suya karıştırarak gunde 2 kez) Civanpercemi cayı ( akşamlar demleyerek), Arslanpencesi cayı ( Sabahları demleyerek ) Corekotu yağı gunde bir kez bir tatlı kaşığı ve adet bitiminden yumurtlama gunune kadar adacayı yağı tamponu. ve asıl mujdem dun yeniden hsg cektirdim ve tuplerim ikiside acık doktorum bile şaşırdı daha once kapalı dedik eminsin değilmi diye. Cok uzuldum cok yıprandım eşimle cok tartıştım hemen tup bebek yapalım diye ama iyi ki bu sitede o konuyu gormuşum inşallah benimde bi faydam dokunur başkalarına.