Merhaba, daha once novartta ilk tupbebek deneyimimi gun be gun yazdım, kullandığım ilaclar fiyatlar ve yapılan işlemler gibi. Şimdi de 3. Tup bebek denemesine başlıyoruz. Novaart'ta 2. kez mehmet erdemle tedavi goruyoruz. İlk iki denemem de 2 şer tane en iyi kalite embriyo yerleştirilmesine rağmen tutmadılar. 3. Denemem icin on hazırlıklar yapıldı. Her şey temiz cıktı. Yumurtlarımın eşit buyumesi icin reglimden 1 hafta once yani 18 haziranda her gun yarım doz gonapeptyl vuruldum. Ama iğneler pek işe yaramamış dr olur boyle şeyler her zaman etki etmeyebiliyor dedi. yumurtalarımın kimi onden kimi arkadan buyuyor.
24 haziranda regli oldum ve 25 haziranda tedaviye başladık.tedavimde şimdilik sadece meriofert ve tarlusal diye bir hapla devam ediyor. Cetrotite'ın dunyada uretimi durdurulmuş muadili de olmadığı icin tarlusal'la sureci yonetmeye calışıyorlar.
sabah akşam tarlusal iciyorum, akşamları da 2 toz bir su şeklinde merifort'i gobekten vuruyorum. Vitaminlerime devam ediyorum sabah akşam Biesteron ve gunde bir kere de omepa q10.
Fiyat
12 tane meriofert ve 1 kutu tarlusal aldık 1000 tl odedik. Raporlu hasta olduğum icin rapor cıktıktan sonra artı eksi neyse ekleme yapacağız. Biesteronu da 500 tl ye aldık. Omepa q10 90'lıyı da 600 civarında almıştık gecen ay.
Ozetle
25 haziran cumartesi 1. Gun tarlusal - meriofert
29 haziran carşamba 5. Gun kontrol,
Kontrolden sonra yine yazarım...