Oncelikle herkese merhaba..
Tedaviye ilk başladığımda takiple hamilelik duşundum. 2 kere takip denedim ve olmadı. Aslında doktorlar umitliydi, fazla yumurtam gelişiyordu ve yumurtalarım tedaviye cevap veriyordu. Sonrasında 2 kere aşılama denedim. Aşılama sonrası bel ağrısı, kasıkta ara ara batmalar ve aşırı derecede duygusallık, mide bulantısı oldu. 6 tane yumurtam gelişmişti ona rağmen catlattık. Sonuc yine husran, yine negatif. Bende zaman kaybetmeden hemen tup bebek yapmaya karar verdim.. 21 tane yumurtam gelişti, bunlardan 12 si toplandı ve 7 si dollendi. 3. gun 1.kalite 2 tane embriyo transfer edildi. 3 tane yumurtam da donduruldu. Fazla yumurtam geliştiği icin transfer sonrası rahmim aşağı cekiliyor gibi cok ağrım oldu. Transfer sonrası da ağrılarım devam etmekte. İlk iki gun az miktarda kasık ağrım ve ara ara batmalarım vardı. 3.gun cok fazla bel ağrım oluştu ve kabız oldum ama ıkınmıyorum, kendimi zorlamıyorum. 3.gunum bugun amaa beklemesii gercekten cok zor.. Oncelikle siz neler yaptınız, nelere dikkat ediniz, belirtileriniz nelerdi, cevapp yazarsanız sevinirimmm şimdiden teşekkurler. Allah bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Gelin test gunumuzu beraber bekleyelim..