cunku bu bir hikaye...ama gercek olanından.....hikaye bitsin...iyi kotu herturlu yorumunuzu okurum....
defterimi aldııımmm.geciriyorum...
MERHABA GULLER
Daha once 38 topiğinde yazıyordum.Guller diye hitap ediyordum.Dil alışmış,kalem alışmış.Geleneğimi bozmıyayım.
Bu yeni konuyu uzun zamandır yazmayı duşunuyordum.Şu an evde netim ve bilgisayarım yok.ama her an gelebilir.Okadar ozlemişim ki yazmayı,anlatmayı,paylaşmayı....Ozlemden daha cok yaşadıklarımı birebir yazmak icin kıvranıyorumŞu an henuz toparlanmamış odamda bir yastık atmışım altıma,oyle yazıyorum.size soz;hic değişiklik yapmıyacağım..yine eskisi gibi.şeffaf,anlık yaşanmışlıklarımı yazacağım.Şimdi olduğu gibi notlarımı aktaracağım.
Aslında bu bana gore değil.oyle yazıp ta sanki tasarlanmış gibi aktarmak.Ama dediğim gibi...Şu an ulaşamıyorum.Ve yazmak zorundayım.Yazmalıyım...Aktarmalıyım.Hicbir duygumu kacırmadan,unutmadan yazmalıyım.Artık kendime bir misyon edindim.ben cok guzel bir şey yaptım.Ve de cok mutluyum.İsterim ki başkalarının da acıları bitsin,dinsin.Başkaları da mutlu olsun.Tatsın anneliği.....Benim yazdıklarımı,yazacaklarımı okuyan 1 kişi bile olsa ,birşeyler uyandırabilirsem itattığım mutluluğa katabilirsem inanırım ki benim dunyadan hayattan isteyeceğim bir şey yoktur artık..
SUMUKLUBOCEĞİN HİKAYESİ
Benim hikayemi bilen bilşr.Kısaca ozetliyeyim..3 aşılama 5 tup denemesi.spontan fakat devamı gelmeyen bir hamilelik.19 yıllık evlilik.evlatsız yavrusuz gecen bir hayat..denemeleri,acı yaşanmışlıkları burada yazmıyacağım.Cunku artık bitti..Yaşandı bitti..Artık 0 dan başladım.Yeniden doğdum.Yeni doğdum.Kzım,sumukluboceğim 1 yaşında.
Ben de onunla doğdum.
........................................
Duşunuyorum da......eşim yıllar once istemişti .Ama ben kabul etmemiştim.İlle ikimizin bir parcası olsun istemiştim.Bencillikmiydi?
O zamana gore asla değil...Ama şimdiki duşuncelerime gore...Belki..
Ne cok şey kacırmışım.Bir tatlı gulumsemenin verdiği mutluluktan haberim olsaydı duşermiydim 18 yıl boyunca acıların peşine.Ah kafa....Ah kafa...
Yine de kendimi suclamamalıyım.Yaşamasaydım eğer o gunleri şimdiki mutluluğumu tadamıyacaktım.Belki yaşanması gerekiyordu,Belki değil.Neyse..Gecti gitti.Şimdi yatıp uyumalıyım.Birkac saat sonra boceğim uyanacak.Zinde olmalıyım.Bana iyi uykular.Size, bilmiyorum.Kimbilir hangi zaman aralığında burada okunmuş olur yazım.Hadi

yazdığım saat:03:09
.................................................. .................................................. .................................................. ...............