9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım
Tüp Bebek0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım
-
13-09-2022, 11:23:41Surekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilac yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu ustelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile gorunce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi dusunurler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu ustelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim umidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını gorunce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gosterdi ayrıyeten yanında arısutu poleni kapsulu kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gun dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi umidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım uc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha onerdim onlarda hamile kaldı rabbime sukurler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara ozel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini gorsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye dusunmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile