Merhabalar 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim. 3 yıldır tup bebek tedavisi goruyorum. Yumurta rezerv azlığım var 0.02 amh 33 fsh değerine sahip olarak ilk gittiğim doktorum direk tup bebek yapmam gerektiğini soyledi. 3 yıldır yumurta toplama ve embriyo havuzu tekniği uygulanarak 9 opu işlemi 2+1 prp işlemi uygulandı. 4 embriyo oluştu. 2'li şekilde transfer edildi. İlk transferim de gebe kaldım ama boş gebelik oluşmuş ilacla duşuk yaptım. 6 ay sonra kalan 2 embriyo transfer edildi sonuc negatif. Bu surede pandemi patladı ve sureci bırakarak kendiliğinden denemeye karar verdim. Halk efsanesi ebelere merhaba gittim, kurler-karışımlar kullandım. Genel kontrolde folikul sayımın iyice azaldığını soyledi doktor. İlk zamanlar 3-4 folikul bulunurken artık 2 folikul gozukuyordu. Doktorum yeniden prp onerdi 3. Prp yaptırdım ve 3 ay antioksidan yonunden zengin beslenme programı ve vitamin takviyesine devam ettirdi. Bugun 3. Adetim de kontrolum vardı ve hic yumurta bulunamadı. Doktor şaşkın ben şaşkınım... onumuzdeki ay belki oluşur dedi ama yıkıldım... Doktorum yumurta varsa umut vardır diyerek beni motive ederken tedavi sonrası hic yumurtanın bulunamaması karşısında ne diyeceğini bilemedi ve bu durum beni cok yaraladı. Bir anda yumurtalar sıfırlanabilir mi bilmiyorum. Bunun yanında 2 doz biontech aşımı oldum acaba onun yumurtalıklara olumsuz etkisi mi oluştu onu da bilmiyorum... kısacası bilinmezlik icindeyim, sizlerden buna benzer surec yaşayan varsa ne durumdasınız nasıl başa cıktınız?