merhabalar hanımlar oncelikle kendi seruvenimi yazmak istiyorum 33 yaşındayım cocuklarım var 2016 yılında artık cocuk defterini kapatmak istiyorum dedim ve sezeryan sırasında tuplerimi bağlattım
Kısa bir zaman sonra eşimden ayrıldım (ve olsun zaten evlatlarım var dedim)
taki hayatımın aşkını bulana kadar cocuklarıma ve bana yaşadığımız tum zorlukları unutturan Bi super kahraman girdi hayatımıza cok şukur
gel gelelim o hic evlenmemiş bir bireydi haliyle cocugu da olmamıştı. evlatlarımı kendi evladı gibi sevdi hakkını yiyemem ama ikimizinde bir parcası olsun istiyoruz
ve karar aldık dedik tup bebek yapalım 15 gune karnımda olur sıkıntı yok hicte oyle değilmiş daha once korundum halde hamile kalan sevgili kendim, kendine cok guveniyomuş...
doktor araştırmasına girdim doktorumu sectim ilk muayene gayet guzel gecti sorun yok dedi fakat histeroskopi yapalım rahimi hazırlayalım daha sonra ben histeroskopi oldum cıktım odaya aldılar 1 saat surmuş doktorum sorun olmadığını perdeleri temizlediğini adetimin 3 veya 4.gunu tedaviye başlayabiliriz dedi. sonra biz adetin 4. gunu ignelere başladık fostimon 300 2 gun daha sonra fostimon 225 2 gun vuruldum ama doktorum 2. muayeneden sonra yolunda gitmeyen bşseyler var dedi tedaviye baslmadan amh haric tum tahlillerime baktı ve hersey normal Di oysa. neyse sonra bana ilaclara ara verelim istedimiz gibi yumurtan buyumedi dedi 2 gun sonra tekrar cağırdı gittim.. 2 yumurta gelişmiş olgunlaşmış 18mm 19mm dedi ama bununla gebelik şansı yuzde 5lerde dedi istersen ara verelim dedi tamam dedim 2 kere adet ol 2. adetinin ilk gununden sonra 17 gun say ve gel dedi ve gittim bana catlatma iğnesi verdi vuruldum iğneden 5 gun sonra da tarlusal ve estorfem bir arada ic dedi pazar gunu estorfem(,sabah 2 aksam 2)de bitti tarlusal da adetimin 5 gun gecikti suan Bi kac damla gelmiş yani adetim başlamış oldu cuma gunu tekrar gidicem adetimin 3.gunu tedaviye başlıcaz kısmetse.. Tek korkum az olan yumurtam bari kaliteli olsun. ve bebişim transfer gunune kadar saglıkla gelip rahmimde buyumeye başlasın bu arada 2 aydır x1 30 saşe 1 x diye de geciyor tup bebek tedavisinde kullanılan bitkisel bir vitamin tozu kullanıyorum umarım hersey yolunda gider benim gibi tedaviye başlıcak olan herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun benim hikayem şimdilik bu kadar.. onumuzdeki ay hamileyim yazmayı benim durumumda olanlara umut olmayı diliyorum