İntralipid serumdan sonra duşuk
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- İntralipid serumdan sonra duşuk
-
13-09-2022, 11:05:00İlk tup bebek tedavimde iki kaliteli 5.gun embriyo transferine rağmen tutmadı. Doktorum rahimden parca aldıktan sonra, başarısızlığın oldurucu hucrelerin biraz fazla olmasından kaynaklı olabileceğini soyledi ve ikinci denemede tekrar 2 tane 1.kalite 5. Gun embriyosu transfer edildi. Transferden once intralipid serum takviyesi yapıldı ve 11.haftaya kadar 15 gunde bir olmak uzere serum takviyesi yapıldı. 1 tanesi tutundu. 7.haftada kalp atışlarını duyduk her şey cok guzeldi hicbir sorun yoktu fakat 11. Haftada gittiğim rutin kontrolde bebeğimin kalbinin yaklaşık 3 hafta once durduğunu oğrendim kurtaj yapıldı,Allah kimseye yaşatmasın Bu yuzden kalan son serum takviyesini almadım. Acaba aranızda benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu? İntralipid seruma rağmen başarısızlık yaşayan? Dondurulmuş 5.gun embriyolarım var kendimi toparladığımda tekrar denemek istiyorum ama cok korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan,bu yolda yuruyenlerin bildiği gibi cok zorlu ve yıpratıcı bir surec zaman gecmiyor sanki