Embriyo transferinin 11.gunundeyim.
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Embriyo transferinin 11.gunundeyim.
-
13-09-2022, 11:01:1631 Ağustos'ta dondurulmuş 5.gun embriyosunu (2 adet) olarak transfer ettiler.13 Eylulde de doktorum test yapmamı soyledi.Şuan transferimin 11.gunundeyim.Bugune kadar nasıl geldim,ne değişiklikler hissediyorum buraya yazmak istedim.İlk gunden bu yana kasık ağrılarım eksik olmadı, goğuslerim ise dort gun sonra acımaya başladı.Şuan da hem ağrıyor hem de birazcık dolgunlaştılar.Ben,normalde de cok tez canlı bir insanım.Bir tek bu ozelliğimi pek sevmiyorum elimde değil.İnternette okuduğum kadarıyla tutunma 48.saat itibariyle oluyormuş.Transferin tam dorduncu gunu erken gebelik testi yaptım.Ve coook silik bir şekilde bir cizgi gordum gibi geldi.Sonra emin olmak icin 5.gun tekrar erken gebelik testi yaptım onda daha net ama yine de silik ikinci cizgiyi gordum.O ucuz testlerden de yapayım dedim onlarda tek cizgi gorunuyordu.Sonra sekizinci gunden itibaren de o ucuz testlerde de cift cizgi cıkmaya başladı.Test gunume iki gun kaldı hala kan testi vermedim.Evden kendimce idrar testlerinden takip ediyorum.İki gun boyunca da bakmaya devam edeceğim.Bunun oncesinde bir aşılama yaptırdım olmadı.iki defa da tup bebek yaptırdım hep poztifimi gordum değerlerim guzelce katlandı ama iki ayı bulamadan hep duşukle sonuclandı.Manevi yonden cektiğim acıların yonunden artık bedenim de acı cekmeye başlamıştı.Kurtajlar,ameliyatlar derken cok canım yandı.O yuzden pozitifi gorduğum icin sevinemiyorum bile.Ya yine aynı sonucla karsilasirsam diye endişeleniyorum.İki gun sonra kan testi sonucunu ve gebeliğini devam edip etmediğini yani bu sureci burdan yazacağım.