The Witcher 3: Wild Hunt oyununu Steam‘den satın alan veya yasa dışı yollarla temin eden kullanıcılar, zaman zaman kurulum başarıyla tamamlanmış olsa da oyunu başlatmak istediklerinde 0xc000007b hatasıyla karşılaşabiliyor. Oyunun acılmamasına sebep olan ve hayli de can sıkan bu hatayı ortadan kaldırmak ise sandığınızdan cok daha basit. Hazırsanız, bunu nasıl yapabileceğinizden bahsedelim.
C++ ve .NET framework guncellemesi yapın0xc000007b hatası genelde bilgisayarlarda C++ ve .NET framework yazılımının yuklu olmamasından kaynaklanır. Ya bu yazılım bilgisayarda hic yoktur, ya da eski surumu yukludur. Dolayısıyla yapılması gereken temiz bir kurulumla C++ ve .NET framework ’u yeniden kurmaktır.
Microsoft ’un geliştirdiği .NET Framework 4 ’u indirmek icin buraya tıklayınız.
Visual C++ kaynak yazılımı icinse bu adrese tıklamanız yeterli.
Care olmadıysa…Ancak bu adım da sorununuzun cozulmesine yardımcı olmadıysa, başvurabileceğiniz başka bir yontem mevcut.
Bilgisayarınız uzerinden C:SteamThe Witcher 3 Wild Hunt__redist klasorunu acın. (ya da The Witcher 3 hangi klasore kuruluysa onun icindeki __redist klasorune girin) Burada MSVC2012_x64 diye bir alt klasor goreceksiniz. Bu klasordeki vcredist_x64.exe dosyasına cift tıklayıp calıştırın ve kurulumunuzu tamir edin. Bu adımdan sonra ise DirectX klasorunu acarak DXSETUP.exe dosyasını bulun. Kurulum dosyasını calıştırdığınız andan itibaren DirectX ’i yeniden yuklemiş olacaksınız. Hepsi bu kadar. Artık siz de The Witcher 3: Wild Hunt oynamanın keyfini hicbir sorunla karşılaşmadan yaşayabilirsiniz.
The Witcher 3 0xc000007b hatası ve cozumu
Oyun Yardım0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- The Witcher 3 0xc000007b hatası ve cozumu
-
12-09-2022, 17:39:52