Selamlar, oncelikle bu hatanın korsan oyun indirmenin bir sonucu olarak ortaya cıktığını belirtmem gerekiyor ki ozellikle torrent olarak indirdiyseniz sizin de karşılaşmanız cok muhtemel bir sorun gibi duruyor. Cozumun ayrıntısına girmek gerekirse GFWL ’i internet kapalı bir şekilde kurmak ve release datayı guncellememiz gerekiyor. Adım adım bu cozum yolunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Oncelikle ilk olarak Games for Windows Live ’yi ve Batman Arkham City‘yi kaldıracaksınız. Bu kaldırma işlemi icin ekstra bir programa gerek duymayın lutfen, direkt olarak denetim masasından kaldırmanız yeterli olacaktır.

Daha sonrasında korsan olarak indirdiğiniz .iso dosyasını actığınızda karşınıza Games for Windows Live dosyası gelecek o dosyayı internet kapalı olarak kurmanız gerekiyor. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza Marketplace gelecek, bunu kapatın.

Daha sonrasında kurulum işlemine başlayabilirsiniz. Kurulum yeri olarak dilediğiniz yeri secebilirsiniz. Daha sonrasında kurulum tamamlandıktan sonra Release Data Check penceresi gelecek fakat bu kısım cok onemli, orada hicbir işlem yapmadan kapatmaya ozen gosterin.

Oyunu eğer C ’ye kurduysanız BatmanAC dosyasını yonetici olarak calıştırın, eğer D ’ye kurduysanız direkt olarak acın, bir sıkıntı olmayacaktır.

Oyunumuz acılacak ve GFWL penceresi karşımıza cıkacak, bu pencereden offline bir uyelik aldıktan sonra artık oyunu kayıt problemi yaşamadan oynamamız mumkun oluyor. Hatta dilerseniz bunun ustune Turkce yama veya ceşitli updateler bile kurabilirsiniz.