War Thunder sistem gereksinimleri kac GB, minimum ve onerilen olmak uzere siz oyuncular icin hepsini derledik. Bildiğiniz uzere oyunda grafikler, efektler ve gorseller cok fazla olduğundan dolayı donanım olarak iyi bir sistem kurmanız gerekiyor. Bizde bunu bildiğimiz icin en iyi şekilde araştırdık.
War Thunder Sistem Gereksinimleri
Oyunda en onemli şeylerden biride sistem gereksinimleridir, oyundan cok daha fazla zevk alabilmek ve en iyi şekilde oynamak icin bu onemlidir, hemen bakalım.
Windows Minimum Sistem Gereksinimleri
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 yada AMD Radeon 46XX yada NVIDIA GeForce GT 520 İşletim Sistemi: Windows 7/Vista/8/10 DirectX: Surum 10 Depolama: 9 GB kullanılabilir alan Bellek: 4 GB RAM İşlemci: 2.2 GHz Windows Onerilen Sistem Gereksinimleri
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 or higher, AMD R9 280 or higher İşletim Sistemi: Windows 7 64bit /Vista 64bit /8 64bit /10 64bit Bellek: 8 GB RAM İşlemci: Intel Core i5 Depolama: 22 GB kullanılabilir alan DirectX: Surum 11 SteamOS + Linux Minimum Sistem Gereksinimleri Ekran Kartı: NVIDIA 660 yada daha ustu Depolama: 9 GB kullanılabilir alan İşlemci: Dual-Core 2.4 GHz İşletim Sistemi: Daha modern 64-bit Linux SteamOS + Linux Onerilen Sistem Gereksinimleri Ekran Kartı: NVIDIA 960 yada daha yukseği İşlemci: Intel Core i7 İşletim Sistemi: Ubuntu 14.04 64bit, SteamOS Bellek: 8 GB RAM Depolama: 21 GB kullanılabilir alan War Thunder Kac GB?
War Thunder, 2. Dunya Savaşını konu alan oyun inanılmaz gorsel efektleri ile oyuncuları karşısına gelmektedir. War Thunder ’da kara aracları, hava aracları ve gemiler ile gercekci bir şekilde oyundan tat alabilirsiniz. Oyunda en az 21 GB yer olma ki, iyi bir şekilde oynayabilirsiniz.
War Thunder Sistem Gereksinimleri [Kac GB?] Minimum ve Onerilen
Oyun Yardım0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- War Thunder Sistem Gereksinimleri [Kac GB?] Minimum ve Onerilen
-
12-09-2022, 17:36:45