Adım 1 – Konum​Arabanızı boş yerin onundeki araba ile paralel olarak konumlandırın. O arabadan 0.9 metre ila 1.2 metre mesafe bırakın.

Adım 2 – Ayna​Arabanıza carpmamak icin tum aynaları kontrol edin. Boş yerin yakınında kimsenin olmadığına ikna olduktan sonra geri vitese gecin ve hızlanın.

Adım 3 – Ters​Direksiyonu sağa cevirin ve boş yere yaklaşırken arabanızı geri cevirin.

Adım 4 – Duzleştirin​Park alanına girerken direksiyonu duzeltin. Geriye doğru hareket ederken aynaları kontrol etmeye devam edin.

Adım 5 – Sola Yonlendirin​Aracınız boş yere girdikten ve ondeki aracın arka tamponuna yaklaştıktan sonra aracınızın direksiyonunu sola cevirin ve geri gitmeye devam edin.

Adım 6 – Ayarlayın​Doğru yerleşimi elde etmek icin aracınızı biraz ileri ve biraz geri hareket ettirmeniz gerekecek. Arabanızı buna gore ayarlayın.

Adım 7 – Kontrol edin​Arabanızla ondeki ve arkasındaki arasındaki boşluk olup olmadığını kontrol edin. Sizin ve diğer aracların Paralel Parktan cıkması icin yeterli alan olduğundan emin olun.