Adım 1 – KonumArabanızı boş yerin onundeki araba ile paralel olarak konumlandırın. O arabadan 0.9 metre ila 1.2 metre mesafe bırakın.
Adım 2 – AynaArabanıza carpmamak icin tum aynaları kontrol edin. Boş yerin yakınında kimsenin olmadığına ikna olduktan sonra geri vitese gecin ve hızlanın.
Adım 3 – TersDireksiyonu sağa cevirin ve boş yere yaklaşırken arabanızı geri cevirin.
Adım 4 – DuzleştirinPark alanına girerken direksiyonu duzeltin. Geriye doğru hareket ederken aynaları kontrol etmeye devam edin.
Adım 5 – Sola YonlendirinAracınız boş yere girdikten ve ondeki aracın arka tamponuna yaklaştıktan sonra aracınızın direksiyonunu sola cevirin ve geri gitmeye devam edin.
Adım 6 – AyarlayınDoğru yerleşimi elde etmek icin aracınızı biraz ileri ve biraz geri hareket ettirmeniz gerekecek. Arabanızı buna gore ayarlayın.
Adım 7 – Kontrol edinArabanızla ondeki ve arkasındaki arasındaki boşluk olup olmadığını kontrol edin. Sizin ve diğer aracların Paralel Parktan cıkması icin yeterli alan olduğundan emin olun.
Araba Nasıl Paralel Park Edilir?
Araç İşlemleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Araç İşlemleri
- Araba Nasıl Paralel Park Edilir?
-
12-09-2022, 01:51:23