Arac arızalanmaları ve dikkatsiz kullanıma bağlı kazalar cok fazla yaşanmaktadır. Bu kazaların yaşanması durumunda arac hareket edemez duruma gelebilir ya da kaza nedeniyle aracın oto servise goturulmesi gerekebilir. Bu noktada yol yardım hizmetlerinden yararlanmanız gerekmektedir. 7/24 yol yardım hizmetleri sunulmaktadır. Olayın yaşandığı an aramanız ya da mesaj yoluyla talepte bulunmanız halinde sizlere en kısa surede yardım edeceklerdir. Belirli şirketler tarafından sağlansa da yol yardım işlemi kara yolu olarak tanımlanan noktalarda hizmet vermektedir. Hizmetten yararlanmak istemeniz halinde gerekli surec hızlı bir şekilde başlamaktadır. İhtiyacınız olabileceği ve irtibatta kalmanız gerektiği icin cekici numarası tarafınıza verilmektedir.
Renault yol yardım hizmeti gibi hizmetleri aramanız halinde ilk olarak yerinizin tespiti yapılır. Tespit işleminden sonra aracınız icin bir yol yardım ekibi gonderilir. Ekip aracın bulunduğu noktadan alınıp, en yakın oto servise goturulmesini sağlar. Oto servis hizmeti kapsamında aracınız icin bolgede tanıdığınız bir oto servise gidebilirsiniz. Ancak bu cekici tanımı kapsamında olmadığı icin ekstra bir ucretlendirme soz konusu olabilir. Bu nedenle en yakın oto servis secilmektedir. Bu nedenle cekici icin herhangi bir yonlendirme yapmadan once bulunduğunuz noktayı iyi bir şekilde bilmeniz gerekmektedir.
Taşıma hizmetleri coğunlukla ucretsiz olarak yapılmaktadır. Ancak daha once de bahsettiğimiz gibi bu sigortanız kapsamında sağlanmadıysa ucretli olarak da sunulabilir. Aracınızın kasko ve sigortası bu noktada onemlidir. Oto servis hizmeti de aynı şekilde arac sigorta durumuna gore farklılık gosterebilmektedir. Aracınız icin yapılan işlem sigorta karşılamasını geciyorsa belirli bir miktara kadar karşılayabilir. Sigorta, kasko kapsamı dışında yol yardım hizmeti kapsamını bilmeniz onemlidir. Renault yol yardım gibi marka ozelindeki yol yardımlar bazı durumlarda direkt olarak sizleri yetkili servislere goturebilmektedirler. Bu nedenle araclarınız icin yapılan sigortalama durumu oldukca onemlidir.
Yol Yardımı Hizmeti Sureci
Araç İşlemleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumu
- Otomobil Forumları
- Araç İşlemleri
- Yol Yardımı Hizmeti Sureci
-
12-09-2022, 01:49:22