Aracınızla yol uzerinde zor durumda kaldığınızda yol yardım hizmetleri devreye girecektir. Aracınız icin gerekli tum işlemleri en iyi ve en hızlı şekilde sizlere sunmaktadırlar. Ancak 7/24 yol yardım hizmetlerine bakıldığında belirli bir kapsam alanı bulunmaktadır. Bunlar belirli bir teminat doğrultusunda sunulmaktadır. Teminatlar geneldir ve her durum icin gecerlidir. Aracınızın yalnızca yolda kalması yol yardım icin bir teminat durumu değildir. Yol yardım hizmetlerinin genel olarak verdiği teminatlar;

Aracın kaza yapması durumunda ya da bozulması durumunda cekici hizmeti sunarak, bulunduğu yerden aracın cekilmesi Aracın yakıt bitimiyle yolda kalması halinde yakıt temini Arac lastiğinin patlaması halinde lastik değişim hizmetleri Aracın anahtarının bozulması, unutulması ya da kaybolması gibi durumlarda arac icin cilingir hizmetinin devreye sokulması

Tum bu hizmetler daha once de belirttiğimiz gibi sigorta ve police kapsamında devreye girmektedir. Police kapsamında her sigorta şirketi kendi sistemini oluşturmaktadır. Yol yardım işlemleri ve cekici hizmeti icin ek hizmetler sunulmaktadır. Police kapsamında sizlere sunulacak olan diğer hizmetler;

İkame arac teminin tarafınıza sağlanması Aracın yolda kalması durumlarında kişiler icin seyahat tamamlama, otel temin edilmesi ve tıbbi yardım gibi hizmetler Seyahat tamamlanması sureci icin surucu temin edilmesi Arac icin ihtiyac durumunda olan yedek parca temini

Bu teminatlar sigorta ve police kapsamında ust duzey paketler icerisinde sunulmaktadır. Aracın durumu ve yapısına gore değişiklik gosterebilmekle birlikte sigorta şirketinin de idaresinde olan bir surectir. Otolye olarak sizlere sunduğumuz tum hizmetler de araclarınız icin tum hizmetleri almanız ve detaylı bir şekilde bilmeniz onemlidir. Yol yardım araclar icin oldukca onemlidir. Eğer sizlere daha fazla hizmet sağlanmasını istiyorsanız, Otolye olarak sizlere daha ust duzey bir police hazırlatmanızı tavsiye etmekteyiz. Bu durumda yalnızca arac bakımı değil, sizlerin de bu sureci daha iyi yonetmenizi sağlamaktadır. 7/24 yol bakım hizmeti her zaman sunulmakta olsa da bazı durumlarda yol yardım hizmeti devreye girmemektedir.