Turkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (TOGG) ile ilgili yeni bir acıklama geldi. TOGG yerli otomobil iş birlikleri icin acıklamayı bu kez TAYSAY Yonetim Kurulu Başkanı Alper Kanca' yaptı.
2019 yılının sonlarında tanıtılan yerli otomobil ile ilgili yeni bilgiler cıkmaya devam ediyor. Yerli otomobilde imzası olan Turkiye ’nin Otomobili Girişimi Grubu (TOGG) ile ilgili yeni bir acıklama daha geldi. TOGG yerli otomobil iş birlikleri ile ilgili acıklama bu kez TAYSAY Yonetim Kurulu Başkanı Alper Kanca‘dan geldi.
TOGG yerli otomobil icin 25 firma ile anlaştıTOGG cephesinden yerli otomobil ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kez
TAYSAD Yonetim Kurulu Başkanı Alper Kanca, bazı acıklamalarda bulundu. TOGG ile iş birliklerinin iyi gittiğini belirten Kanca, TOGG ile goruşen yaklaşık 60 firma olduğundan bahsetti. TOGG bunların arasından 25 firma ile iş birliğine başladı. Ancak, hedef tabii ki 60 firmanın 60 ’ı ile de calışmak.
TOGG CEO ’su Gurcan Karakaş ile ilgili de konuşan Kanca, Karakaş ’ın iclerinden biri olduğuna değindi ve bunun iş birliğini kolaylaştırdığını soyledi.
TAYSAD Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Yazıcı da bazı acıklamalarda bulundu. Yazıcı şunları soyledi:
“TOGG ’un gorevi aracı belirtilen surede uretmek, bizim de gorevimiz onların istediği her parcayı Turkiye ’de geliştirip uretmek icin ne gerekiyorsa yapmak. Onların varlığı bizim teknolojimizi geliştirme surecimizi hızlandıracak. Cunku onlarda ihtiyac var bizde de istek var. İkisini bir araya getireceğiz. Biz elimizden ne geliyorsa yapacağız.”
TOGG yerli otomobil icin 25 firma ile anlaştı
Elektrikli Araçlar0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Elektrikli Araçlar
- TOGG yerli otomobil icin 25 firma ile anlaştı
-
11-09-2022, 23:05:33