gecen gun burda rap hakkında duşuncelerim adında fikrimi sizlerle paylaşmıştım.!
şimdi ise Turkce Rapciler hakkında duşuncelerimi sunuyorum.!
Turkce Rap;
1-)Ceza:Turkce Rapte bana gore işin uzmanı gibi rapi gercekci icten yapıor bazen hoşuma gitmeyen tavırları olsada kendisini cok severim.eserlerinde hep bir sertlik ve bir okadarda burukluk var icinde buyuk bir anne acısı var bunu bazı eserlerinde belli ediyor.! kısacası ceza Turkce rapte oncu goruyorum. en iyi duyuran isimlerden birisidir.!
2-)Sagopa Kajmer:Turkce rapte bir gizli kullanıcı gibi goruyorum o cok duygusal eserler yapıor sozleri super onu dinlediğimde kendimden gecer oluyorum aklım almıyor nasıl o sozleri yazıor kendiside bu işte kendini kanıtlamış bir isim oda Turkce rapi en iyi duyuranlardan.
3-)Fuat:ceza ile cok takılıor

4-)MT:kısa bir sure once dinlemeye başladım hayranı oldum america ya attığı diss hep dinlerim.inş onlarda adını daha cok duyurcaktır.!
5-)Yener:super bir ses sozleri eserleri harika biraz sokak cocuklarını sokağı anlatıyor kendisi cileli bir yaşam gorunumu var parcalarında.onunda yukselmesini cok istiyorum.!
6-)Nefret:eskilerden cok dinlerdim şimdi cok z dinliyorum onuda ceza ile birlikte oldukları zamanlarda tanıdım.bu aralar pek duymuyorum onunda istanbul ve bir soz bir yumruk,beyaz olum parcalarını seviyorum.!
şuan bu kadar Turkce Rapcimiz hakkında yorumlarımı yaptım.!
Herkese İyi Dinlemeler.!