Bircok kişide olduğu gibi yeni başlayanlar biraz heyecanlıdır. Sizlere yeni kripto paralara girişimi anlatayım. Gecen sene felandı. Tam olarak ayını felan hatırlamıyorum ama yaz aylarındaydı. Bende eniştem sayesinde kripto paralarla tanıştım. Cok guzel kÂrlar var umuduyla işe girdik. Asıl hikaye burada başlıyor. Neyse parayı karta yatırdık.
Sonra Binance hesabı oluşturduk ve parayı oraya attık. Ben hicbir şekilde birşey bilmiyorum. Eniştem Binance'ye parayı atarken izliyorum ama bişey anlamıyorum. Neyse birkac tane altcoin aldı. Akşam oldu eve gidiyorum ama eve giderken beni gormeniz lazım. Dakikada bir acıyorum telefonu bakıyorum. Tabiki icimizde milyoner olma hayallari. Her yeni başlayan yatırımcının hayalidir bir anda milyoner olmak.
Buradan tam detaylı anlatamasam da anılar aklıma geldikce guluyorum. Hic zannedilen gibi değilmiş. Sonra parayı cekmeyi felan oğrendim. Cekmeyi oğrendikten sonra nasıl olsa yukselmiyor diyerek işlemleri kapattım ve paramı kartıma attım. Aradan 7-8 ay gecti boğa piyasası geldi. Aldığım altcoinler bazıları 20× bazıları ise 50× gibi inanılmaz fiyatlanmıştı. Tabiki ben coktan işlemleri kapatmış uzulerek bakıyordum.
Cok pişman olmuştum ve sadece izlemekle yetinmiştim. Aslında bu sabır işi olduğunu o zaman anladım. Ne kadar cok pişman olsam da elimden birşey gelmiyordu. Siz, siz olun boyle hatalara duşmeyin. İşlem acarken lutfen sabırla bekleyin. Yuksek fiyattan alıp da duşerken panik satışı yapmayın. Ben cok yaptım, cok zarara uğradım zamanında.
Daha bircok altcoin onumuzdeki aylarda veya senelerde guzel fiyatlanacağına inanıyorum. Guzel projeleri alıp stake etmek en mantıklısı gibime geliyor. Fiyatı duşse bile umrunda olmuyor insanın. Elbette yukselecek yani bunun başka yolu yok. Nasıl olsa proje sağlam, ekip sağlam, herhangi bir sorun yok.
Soylediklerim hicbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, kendi goruşumdur.
Blockchain Kripto Paralara Yeni Giriş Sureci
Kripto Para Rehberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Kripto Para Rehberleri
- Blockchain Kripto Paralara Yeni Giriş Sureci
-
11-09-2022, 03:53:31