Merhaba arkadaşlar bakıyorum da forumda Rap/Hip-Hop bolumu oldukca zayıf kalmış. Boyle konular hic acılmamış bende biraz aydınlatayım dedim Bakın herkes dilediği Mc nin parcasını yazabilir ama lutfen rica ediyorum '' FANBOY '' luk yapıp ozenti olmayalım sadece. Bir tane yazmakla kısıtlamayın kendinizi istediğiniz gibi yazabilirsiniz.

NOT : Rica ediyorum kavga cıkartmayın ve şu şarkı gelmiş gecmiş en iyisidir demeyin '' 2014 '' te kayda girip piyasaya surulen şarkılar olsun arkadaşlar malum aralık ayındayız.. Ve ; Parca arkadaşlar '' DissTrack '' değil..

Son olarak kendim cok beğendiğim parcaları sırasız bir bicimde yazayım :

ModeXL - Kimse Karışmasın ( ModeXL Tarzının farklılığını ortaya sermiş )

Pit10 - Beni Bilmiyorsun ( Cok kaliteli pop alemine guzel damga vurmuş )

CashFlow - MikrofonBizness ( Cash Flow'un rape geri donuşu bana gore rape bu seneki en buyuk damga şarkı olarak cok super olmasının yanı sıra , boyle bir beatı daha once duymadım cok kaliteli olmuş '' Argo İzmir '' farkını ortaya koymuş )

Fuat Ergin - Golgede ( Fuat Ergin'in yılın ilk aylarında yayınladığı golgede parcası gercekten gecerli olmuş bir şeyler anlatıyor dinlemelisiniz )

Yener Cevik - Cocuk ( Arkadaşlar başka bir parca Yener'den geliyor bu parca gercekten cok şey anlatıyor şarkının ismi cocuk gercekten cocukluğumuz kesinlikle ve dikkatle dinlemelisiniz )

Saian - Mubeccel ( Arkadaşlar Saian gibi bir yazar bir daha gelmeyecek. Farkını dinleyen zaten bilir , dinlemeyen de kesinlikle dinlemeli )

Arkadaşlar benim hafızama kazınanlar bu kadar aslında daha yuzlerce şarkı var birbirinden guzel bir suru şarkı var fakat buraya sığdıramadım siz de benim yazdığım gibi yorumlar yapabilirsiniz arkadaşlar..