Tabii ki bir cok şekilde gosterilebilir ama ben cok basit anlatacağım. Lutfen attığım 2 resmide inceleyin.
Herkes bollinger bandını bilir tradingview uzerinden bunu acabilirsiniz veya bunu gectim isterseniz hareketli ortalama ma20`yi acabilirsiniz.
Gorduğunuz kırmızı cizgi ister ma20 deyin ister bollinger orta hat cizgisi deyin farketmez. Bence gecmişini incelediğim uzere bunun ustunde kesinlikle tam mum kapatmalıyız. Ben şahsen buraya gidersek satış yaparım ustunde kapatırsak oyle bir daha alırım bu sayede zararım olmaz. Ama burayı kıramaz satış yerse işler sıkıntı. Aylardır kırmadığı yeri tek sefer parcaladı resmen bence retest gelmeli. Kırarsa yolumuza devam ederiz yeni hedefler cizeriz orası ayrı.
Şuan 49 bin dolar seviyesinde ama gunden gune değişiyor eğimi aşağı verirlerse daha da duşer bu seviye. Neden bu seviye onemli? Cok fazla uzağa gitmeden 2018 yılını gostereceğim size. Bir aşağıdaki resme gelin.
2017`de bitcoin ma20 uzerine atıyor ve boğa koşusuna başlıyor. Ma20`ye her duştuğunde tepkisini alıyor biraz daha fazla gidiyor. Bu sezonda bunu pek goremedik nedense. 20 bin dolardan sonra duşmeye başlıyor ilk aşamada tepki alıyor ama sonradan kırıyor. Kırdıktan sonra bir daha hic tam mum kapatamıyor. Her yukseldiğinde "Boğa geliyor!!" diye bağırıyorlar ama daha da duşuyordu. Bu şekilde algıya kapılmayın. Tam mum demek 2 hafta demektir yani mumun yarısı aşağıda yarısı yukarıda olmayacak tamamı ustunde olacak.
Yukarıdaki resimden sonra nisan 2019`de ma20 uzerine cıkıyor ve 14 binlik mini boğasını yapıyor. Daha sonra pandemi doneminde ve sert duşuyor pandemiden sonra ise mayıs ayında ma20 uzerine 8000 dolar ile atıyor o gunden bu gune kadar hic kırmıyor.
Bitcoin tekrar olumluya ne zaman doner? Cok basit
Altcoinler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin tekrar olumluya ne zaman doner? Cok basit
-
11-09-2022, 02:14:47