iOS 14, WWDC 2020 ’nin en can alıcı en gozde yazılımı oldu. Akıllı telefon kullanıcı sayısı duşunulduğunde bu beklendik bir durum değil mi? Guzel ozelliklerle yenilenen iOS 14 icin biz de en cok dikkat ceken ozellikleri acıklamıştık. Tanıtımla beraber iOS 14 alacak iPhone modelleri de resmi olarak acıklandı.
Guncelleme alacak iPhone modelleri icerisinde yer alan seriler gercekten sevindirici. Doğrudan şunu soyleyeyim ki ben bu kadar cihaza destek geleceğini duşunmemiştim. iOS 13 sonrasında, birkac modelde daha guncelleme desteğinin son bulacağı ve yeni serilere doğru bir ilerleme olacağını duşunmuştum. Fakat oyle olmadı ve bu sene Apple eski iPhone kullanıcılarını da unutmadı.
iOS 14 Alacak Tum iPhone TelefonlarGeliştiriciler icin yayınlanan ilk betadan sonra paylaşılan listeye gore guncelleme alacak akıllı telefonlar şoyle:
iPhone SE 2.nesil iPhone SE iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X iPhone XR iPhone XS Max iPhone XS iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPod Touch 7. nesil iOS 14 alacak olan cihazlar bunlar. Listeyi incelediğimiz zaman gorduğumuz bir şey var. Tum modeller sıralanış ve bu modelleri bir daha onceki guncellemeden tanıyoruz. iOS 13 guncellemesi alan hemen her cihaz iOS 14 guncellemesi de almış gibi gozukuyor.
Normalde her sene Apple farklı bir yol izlerdi. Bazı eski cihazlara guncelleme desteği kesilirdi. iPhone 5S ’i ornek vereceğim. iOS 13 guncellemesi alacak telefonlar acıklandığında iPhone 5s omrunu tamamlamıştı. Biz de şunu bekledik iOS 14 icin aynı durum gercekleşecek ve iPhone 6 serileri tamamen son bulacak.
Hem iPhone SE birinci nesil hem de iPhone 6 modelleri guncelleme almaya devam etti ve bu gercekten guzel bir gelişme oldu. Siz ne duşunuyorsunuz ? Siz ce guncellemenin devam etmesi bu modeller icin iyi mi?
iOS 14 Alacak Modeller
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 14 Alacak Modeller
-
10-09-2022, 21:57:52