iOS 13 işletim sisteminin ozellikleri ve yenilikleri yavaş yavaş ortaya cıkmaya başladı. İlk iddiaları gundeme gelmeye başlayan yeni işletim sisteminin karanlık mod ve benzeri ozellikleriyle gundemde yer alacağını da biliyoruz. Diğer ozellikleri de yavaş yavaş ortaya cıkan işletim sistemi icin son iddialar ise cihaz destekleri uzerine geldi. iOS 13 işletim sisteminin hangi cihazları destekleyeceği konusunda ortaya cıkan bilgiler eski seri kullanıcıları icin geri sayımın başladığını da gostermekte. Yeni işletim sistemi icin desteği kesilecek olacak cihazlara daha detaylı olarak bakalım.
iOS 13 Desteği Almayacak Olan SerileriOS 13 işletim sisteminin hangi iPhone ve hangi iPad serisine geleceği konusunda paylaşılan detaylara gore artık iPhone 5s modeli guncelleme almayacak. iPhone 5s akıllı telefonlarının dışında iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod Touch 6 nesil ve iPad Mini 2,3,4 cihazlarına guncelleme gelmeyecek.
iPhone 6s modellerinden sonra guncellemelerin devam ettiğini goreceğiz. Yani iPhone 7 ve uzeri modeller icin guncellemeler yola devam edecek. iPad Air ve iPad Air 2 modelleri icinse guncellemeler gelmeyecek. Bu modeller icin artık yazılım desteği son bulmuş olacak. iPad serisi ve iPhone serisi icin durum bundan ibaret gibi gozukuyor.
iPhone 5 serisinden sonra iPhone 6 serisi icin de yolun sonunun geldiğini net bir şekilde soyleyebiliriz. iOS 13 icin desteklenen cihazlar resmi olarak acıklandığı zaman daha detaylı bilgiler elde edeceğiz ancak şimdilik iOS 13 ’un belli bir sınıf ile sınırlı kalacağını soylemek mumkun.
iOS 13 Desteği Almayacak Olan Seriler
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 13 Desteği Almayacak Olan Seriler
-
10-09-2022, 21:49:43