iOS 12 işletim sisteminin son guncellemesi olarak karşımıza cıkan iOS 12.1.2 surumu icin cok fazla değişiklik sunulduğunu soylemek doğru olmaz. iOS 12.1.2 işletim sistemi guncellemesi, ana hatlarıyla cok onemli bir değişiklik getirmiyor.

Bunun yanında iOS 12.1.2 surumu onemli duzenlemeler ve mobil veri iyileştirmeleri iceriyor. Fakat bunlar bile iOS 12.1.2 işletim sistemi icin yeterli değil. Cunku bu surumle beraber bircok hata ortaya cıkmış durumda. Son gelen haberlere bakacak olursak iOS 12.1.2 surumunun hataları da devam edecek. Bu kez WİFİ bağlantısı icin bir hata ortaya cıktı.

iOS 12.1.2 Surumu WİFİ Sorunu​iOS 12.1.2 surumu guncellemesi sonrasında mobil veri bağlantılarında yaşanan sorunları biliyoruz. Bu guncelleme sonrasında kullanıcılar mobil veriye bağlanmak istedikleri zaman bağlantı sorunuyla karşı karşıya kalmaya başladı ya da surekli kopan bir bağlantı durumu ile karşılaşıldı. Guncellemenin bu sorunu devam ederken şimdi ise WİFİ bağlantısında sorunlar yaşandığı ortaya cıktı.

Kullanıcı mesajlarına ve sosyal medya hesapları uzerinden yapılan paylaşımlara bakacak olursak, iOS 12.1.2 yuklu cihazlarda surekli olarak WİFİ bağlantı hatası mesajı alınıyor. Bağlantı hatası almayan kullanıcılar ise surekli kopma sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Henuz tum bunlar icin Apple ’ın net bir soylemi yok. Hatayı kabul eden ya da hatanın olmadığını soyleyen bir acıklama olmadığı icin iOS 12.1.2 WİFİ sorunu icin kesin bir yorum yapamıyoruz. Kesin olan ise Apple ’ın bu işletim sistemi surumu icin coktan duzenlemelere başladığı ve kısa sure sonra yeni bir duzenleme guncellemesi yayınlayacağız.