Apple, yeni işletim sistemleri icin hızını arttırmaya başladı. Marka yeni seri işletim sistemi olarak yayınladığı iOS 12 işletim sistemini de iki haftadır yeni beta surumleriyle guncelliyor. Son olarak gecen hafta yayınlanan beta surumunun hemen ardından bu kez iOS 12 Beta 3 surumunun yayınlandığını gorduk. Yeni surumun yayınlanmasının ardından gorduğumuz değişikliklerden soz edelim.

iOS 12 Beta 3 Değişimler Neler?​Yeni beta surumuyle beraber cok fazla değişiklik gormedik. Ancak yeni beta surumuyle beraber onemli bazı kilit noktalarda değişiklikler geliyor. En buyuk değişiklik haritalar kısmında karşımıza cıkıyor.

Daha once sitemizden de paylaşım yaptığımız haritalar değişiklikleri iOS 12 Beta 3 surumuyle beraber geliyor. iOS 12 Beta 3 surumunden sonra haritalar yeni yuzune kavuşuyor. Bir hayli onemli değişiklikler alan haritalar uygulamasının diğer beta surumlerinde de değişiminin devam etmesi bekleniyor. Ancak şu an tum detayları bilemiyoruz.

Yeni beta surumunde ortaya cıkan haritalar değişikliği dışında cok dikkat ceken bir değişiklik soz konusu değil. Yine genel optimizasyonlar uzerinde duzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmış ancak Apple Haritalar uygulamasında olduğu kadar buyuk bir değişim soz konusu değil. Yeni beta surumunun boyutu kısmında ise 600 MB gibi bir dosya boyutu sunulduğunu da ekleyelim. Beta hakkında yeni detaylar geldikce aktarmaya devam edeceğiz. Surum notlarından sonra daha detaylı değişiklikler ortaya cıkabilir.