iOS 11 isteneni veremedi. Tanıtımlara ve yapılan ilk testlere bakacak olursak iOS 12 işletim sistemi cok daha başarılı ve cok daha kararlı bir şekilde gelecek. Ancak yeni işletim sisteminin cıkışına birkac ay daha var. Bu sureye kadar kullanıcıların iOS 11.4 surumuyle idare etmesi gerekiyor. Ancak iOS 11.4 surumu hakkında gelen haberler, kullanıcıların idare edemeyecek sorunlarla karşı karşıya kalabileceğini gosteriyor.
İlk olarak Reddit uzerinden yapılan paylaşımlarla ortaya cıkan sorun, alışık olduğumuz batarya sorunu. Kullanıcılardan gelen bilgilere gore iOS 11.4 yuklu olan cihazlarda batarya cok cabuk tukeniyor.
iOS 11.4 Batarya Tukenmesi SorunuiPhone 5s serisinden iPhone X modeline kadar tum modellerde yaşandığı iddia edilen soruna gore iOS 11.4 yuklu olan cihaz, iOS 11.3.1 yuklu olan cihazdan yarı yarıya daha az batarya performansı sunuyor. Batarya sureleri konusunda yeni işletim sisteminin cok geride kalması ve şarj dayanma suresinin bir hayli duşmesi, Apple ’a bircok şikayetin gonderilmesine de neden olmuş durumda.
Yeni işletim sisteminin iOS 11.4.1 guncellemesinin de bu nedenle yayınlandığını duşunuyoruz. Muhtemelen iOS 11.4.1 surumunde sorun cozulecek ancak bu sureye kadar yapılacak bir cozumun daha olduğu soyleniyor.
WİFİ Ayarları DeğiştirilebilirSorunun ana kaynağının WİFİ teknolojisi olduğu yonunde bilgiler var. Buna gore kablosuz ağ bağlantısı ayarlarından kullanıcıların 5 GHz ayarını değiştirmesi gerekiyor. Ayarı yine 2.4 GHz seviyesine getirmeniz, batarya konusunda en azından biraz daha performans elde etmenizi sağlıyor. Bunun dışında iOS 11.4.1 surumunu beklemekten başka care yok.
iOS 11.4 Batarya Sorunu
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iOS 11.4 Batarya Sorunu
-
10-09-2022, 21:38:59