iOS ’da en buyuk problemlerden birisi de MP3 indirme işleminin Android kadar kolay olmaması. Bu yuzden, her istediğimizde, muzik indirmek ve offline (internetsiz) dinlemek biraz daha zor oluyor.
iOS ’da MP3 indirmenin biraz cetrefilli yolları var. Yontem aynı kalsa da, kısa surede miladını dolduran uygulamalarla, iPhone ’a MP3 indirebiliyorsunuz.
Bu yazımızda bir cok kişinin işine yarayacak bilgiler vereceğiz. Yapacağımız şey kısaca şu: Bulut depolama servislerinden en buyuklerinden birisi olan DropBox ’a uye olacağız. Buraya bilgisayardan atacağımız mp3 dosyalarını, telefonumuzdan istediğimiz zaman dinleyebileceğiz. İnternet bağlantısı olmasa bile bu şarkıları dinleme imkanımız olacak.
Yapılacak işlemlerAdım 1: Dropbox com sitesine uye olunuz.
Adım 2: Bilgisayarınızdaki MP3 koleksiyonuzu dropbox hesabınıza taşıyınız.
Adım 3: iPhone ’unuza App Store ’dan Documents uygulamasını indirin.
Adım 4: Documents uygulamasını acın. Uygulamanın sol ust koşesindeki ızgara simgesine tıklayın.
Adım 5: Dropbox kısmından hesabınızla giriş yapın. İzin isterse Allow yazısına tıklayarak uygulamaya erişim izni verin.
Adım 6: Dropboxa kaydettiğiniz MP3 ’lere tıklayın. Tıkladığınız MP3 inmeye başlayacaktır.
İŞLEM TAMAM!
Dropbox uzerindeki şarkılarınıza istediğiniz yerden ulaşmanız artık bu kadar kolay. Bu uygulamayı iPad veya arkadaşlarınızın telefonlarına yukleyerek, medya dosyalarınıza (şarkı, video, pdf, resim) istediğiniz cihazdan bu şekilde ulaşabilirsiniz.
İos'ta Muziklere Herhangi Bir Cihazdan Nasıl Ulaşılır ?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- İos'ta Muziklere Herhangi Bir Cihazdan Nasıl Ulaşılır ?
-
10-09-2022, 21:10:11