Merhaba Arkadaşlar İlk once Kazem'i tanımayanlar icin sunum

KAZEM

Serdar SAĞLAM
Doğum yerim Canakkale. Cocukluk yıllarımda medyacılık yapmaya başladım. Ufak yaşlarda tv'lerde cocuk programları ile ses ve goruntu dunyasına yani medya ya merhaba dedim. Seslendirme, metin yazarlığı, organizatorluk, produktorluk, spikerlik ve muzik calışmaları yapıyorum.

2000 yılında Bursa'ya yerleştim, oncelikle yapmak istediğim asıl işi yani medyacılığı yaptım ve sonrasında hic zaman kaybetmeden hiphop hakkında calışmalar ve araştırmalar yapmaya başladım. Birkac sene bu işi iyi yapan kişileri araştırdım ve onlarla tanıştım. Sonrasında kayda değer birkac şarkı ve feat gercekleştirdim.

Bursa'da birbirinden guzel bircok konser ve partiler duzenledim. Bunların dışında işimin verdiği portvey ve birikim ile 22 Nisan Cumartesi, 2006 tarihinde Bursa As Merkez'de dev bir festival duzenledim dostları Carayel, Funs ve Sistem ile.

Bursa'da yaşadığım surede bazı featler ve tek şarkılar kaydettim. 2006 yılına kadar hic underground album cıkartmadım. Yıl sonunda ikisi feat 4 parcadan oluşan BABEYN UNDER SİNGLE adı ile bir album cıkarttım. 2006 yılının sonuna kadar BURSA'da yaşadım, 2007 yılında İSTANBUL'a yerleştim. Tanıyan ve tanımak isteyen herkeze teşekkurler...

İş Deneyimleri:

Alıntı:
Super FM/Metro FM - Reklam+Seslendirme+İnteraktif Hiz.(CANWEST MEDYA) 2007
Alıntı:
Radyo Pozitif - Yayın Muduru (Fima Grup) 2006
Radyo Turk - Programcı+Seslendirmen (Bursa CNN) 2005
Radyo Şimşek - Programcı+Seslendirmen (Ozipekler Holding) 2003
Radyo Aktif - Production+Programcı+Seslendirmen (Bursa Buyuk Şehir Belediyesi) 2000
Kazem'den aldığım ozel izin ile sadece sitesinde yayınladığı mp3lerini yorum amaclı forumtr ye eklemiş bulunuyorum. Lutfen yapıcı ve iyiye doğru eleştirel yonden yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

Tracks;

BABEYN UNDER SİNGLE

Kazem - Dinle
Kazem - Eksilt
Kazem - Kimsesizlik feat. Econ
Kazem - R&B Goster Rapinle Vur feat. Mac Prayna

DİĞER PARCALAR

Kadim feat Econ & Ezgi & Kiwi - Kardeşlerin Yanında
Bursa'daki biricik kardeşlerimin bana yapmış olduğu şarkı

Kazem - Radyo Rap
Kazem - HipHop Tr
Kazem Feat Eşgal - Serzeniş