iPad ’e Nasıl Format Atılır?​iPad format atma işlemi aslında oyle sanıldığı kadar zor ve cetrefilli bir işlem değil. Siz de bu yazı icerisinde bulunmakta olan doğru adımları takip ederek iPad ’inize kolay bir bicimde format atabilirsiniz. Bu yazıda iPad ’e nasıl format atılacağını tum detayları ile en basite indirgeyerek anlattık. Detaylar yazımızın devamında sizlerle birlikte…

iPad Format Atma İşleminde İzlenecek Yollar Nelerdir?​iPad ’inize format atmanız icin izleyeceğiniz yollar var. Bu yolları doğru sıraya gore takip etmeniz gerekiyor. Oncelikle iPad ’inizi yedekleyerek bu işleme başlamalısınız. Verilerinizin tamamen silinmesini istemezsiniz diye duşunuyoruz, bu yuzden yedeklemek onemli bir durum oluyor. Asla dosyaları kendiniz tek tek silmekle uğraşmayın, eğer bu yolu izleyecek olursanız sildiğiniz her şey iCloud hesabınızdan da silinir ve size zorluk cıkarmış olur.

Siz de aşağıda belirttiğimiz adımları takip ederseniz; iPad ’iniz icin sorunsuz bir şekilde format atma işlemini gercekleştirmiş olacaksınız.

İlk Adım: ​iPad ’inizi herhangi başka bir cihaz ile eşleştirmiş iseniz işlemlere bu eşleşmeyi kaldırarak başlamalısınız.

İkinci Adım: ​iTunes ’tan, iCloud ’tan, AppStore ’dan tamamen cıkış yapmalısınız.

Ucuncu Adım: ​iPad ’inizi tamamen sıfırlamak amacıyla Ayarlar > Genel > Reset adımlarını izlemeye devam edin. Daha sonra ise Tum Ayarları ve İcerikleri Sil seceneğine dokunun. iPad ’inizi kırmızı renkte gosterecek olan bir pop-up ekranda belirecek. Ekranda beliren bu seceneği onaylayın, bu adımdan itibaren iPad ’inizde bulunmakta olan butun bilgi ve dosyalar silinmeye başlayacaktır. Daha sonra ise iPad ’inizi yeniden actığınızda sıfırlanmış olduğunu ve başlangıc ekranına geri donduğunu goreceksiniz.