Huawei catısı altında cıkan markalardan birisi olan Honor, ulkemizde bircok kişinin kullandığı telefon markalarından birisi. Bu yazımızda Honor cep telefonları nasıl sıfırlanır yani fabrika ayarlarına dondurulur resimli olarak anlatacağız.
Dikkat: Honor cep telefonunuzu fabrika ayarlarına dondurmeniz icerisindeki tum fotoğraflarınızı, belgelerinizi, rehberinizi, Whatsapp verileriniz ve Google hesaplarınızı temizleyecektir. İşlem oncesinde bu verilerinizi yedeklemeniz onemlidir aksi hale sıfırlama işlemi geri alınamaz.
Ozellikle telefon sıfırlandıktan sonra Google Hesap bilgileri sorduğundan gmail.com adresinizi ve şifrenizi bir koşeye not etmeniz oldukca onemli.
1. Adım:
Oncelikle Honor akıllı telefonumuzdan Ayarlar bolumune girelim.
Genişletmek icin tıkla ...
2. Adım:
Ayarlar ’ın icerisinden Sistem sekmesine tıklayalım.
Sistemin icerisinde yer alan Sıfırlama seceneğine dokunalım.
4. Adım:
Sıfırlama menusu icerisinde ağ ayarlarını sıfırla, tum ayarları sıfırla ve Telefon sıfırlama var bizim Telefon sıfırlama seceneğine tıklamamız gerekli.
Eğer internetle ilgili telefonun sorunları varsa Ağ sıfırlamayı kullanabilir, verilerim dursun sadece ayarlar silinsin derseniz Ayarları sıfrla seceneğine dokunabilirsiniz. (Bu secenekte Google hesaplarınızda silinebilir)
5. Adım:
Son olarak Telefon sıfırlamanın altında size nelerin silineceği gosterilecektir. En altta yer alan TELEFONU SIFIRLA seceneğine basarak sıfırlama işlemini başlatmış olacaksınız.
Anlatılan bu yontemle Honor 9X, 8C, 8S, 9 Lite, 8X modelleri dahil bir cok telefonunu fabrika ayarlarına sıfırlayabilir / resetlenmesini (hard reset) işlemi sağlayabilirsiniz.
Honor Cep Telefonlarına Sıfırlama
Android Telefonlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Honor Cep Telefonlarına Sıfırlama
-
09-09-2022, 07:02:04